Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Behzat Ç: Ne transferi laaa...:sopa:

Adnan Polat: -GS'de transfer bitmez...:coffee:

Artist Amca: -Artist mi ne artisti artis ne ara la bazarda...:hı':

Adnan Sezgin: -(Adnan Polat'a) Aga ben Afrika'dan zenci orta saha arıyordum, ormanlarında kayboldum,herşeyi çaldırdım... ıhıııhıııhıııhıııhıııı yardım et Adnan :sgr:

Sabri: Biz takım olarak iyiyiz, özeleştiri yapacak olursam, transferde benim gibi nokta atışı yapmalı, hedefi 12'den vurmalısınız...:queen:

Nihat Doğan: Nihat doğanizim felsefesi demek, transferin son dakikasında hala transfer yapamamaktır....:Z18:

Süper :haha:

fb bjk hatta liverpool,real madrid ,man city düşünmüyor bunu sen tutmusun para harcamamaktan bahsediyorsun.haberin varmı fb son 3 yılda ne harcadı.görürüz bakalımfb bizden önce geçer o söylediğiniz kriterleri.mustafa sarpa dewammmmmm..............

sen bu takımların hepsini aynı kefeye mi koyuyosun:) bu takımlardan sadece liverpool ve real madrid son yıllarda sportif başarısı vardır:) man city febe bjk balon transferler yapan kulüptür:) Ayrıca harcanan transfer bedellerini yönetim kendi veriyor:) Yıldırım Demirören in mesela bjk den alacağı baya bi para var:)

e tamam işte cevabında beni desteklemişsin farkında olmadan.Demek ki Barca bile kupa kazanmakla mali başarıyı garanti altına alamıyor.Dediğim gibi 6 kupalı sezonu sadece 3 m.€ karla kapadılar.

yahu aga barcelona ve gs yi bir tutamazsin..admalar bir ibrahimovice 13m maas veriyordu...ve o takimda ilk 11 de zaten 6-7m dan asagiya kaznana yoktur..barca neden cekti o parayi cünkü onlar da cok iyi biliyorki futbol/spor takimina yatirim yapmaz isen BA-TAR-SIN...

bu kadar net...

Beşiktaş Malatyaspordan Güven Gürsoy'u almış

19 yaşında 45 bin TL miş...

Edit: Stoper Mevkisinde oynuyormuş

acısıyla tatlısıyla bir nöbet daha bitti burda çok şey paylaştık beyler kızdık üzüldük sevindik yine bi önlibero alamadık ((: ama hepinize herşey için teşekkürler kardeşlerim...sürçü lisan ettikse affola ....

Eyvallah abi ..

Geçtim yıldızından falan , bari Drogba yada Fabregası al be adam....

forum kasıyor ama

Gs.org zımba gibi zınk diye açılıyor :D

yaw sizde zaten niye bilmedginiz yerlere basip durusunuzki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt