Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
Yüregime iniyordu be
Yüregime iniyordu be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktas tam olarak bilmiyorum ama aksamki idman raporunda belli olur
Gaziantepspor ile Galatasaray arasında daha oynanacak maçın saatinde değişikliğe gidildi.
Gaziantepspor ile Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının başlama saatinde değişiklik yapıldı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce 3 Şubat Perşembe günü saat 21.30'da başlayacağı açıklanan karşılaşmanın, aynı gün saat 20.00'de başlayacağı bildirildi.
Gaziantepspor ile Galatasaray arasında daha oynanacak maçın saatinde değişikliğe gidildi.
Gaziantepspor ile Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının başlama saatinde değişiklik yapıldı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce 3 Şubat Perşembe günü saat 21.30'da başlayacağı açıklanan karşılaşmanın, aynı gün saat 20.00'de başlayacağı bildirildi.
a.s.
aslında bitti ama genelde federasyon süre uzatma taleplerini geri çevirmiyor diye bir ümit bekliyoruz
Sol üst köşede çarpı var ona bas , müthiş alıntı yapıyo.
Yüregime iniyordu be![]()
Coklu alıntı nasıl yapılıyor acaba?
Diego Alex'in yanından gecemez...
bağlılıktan bahsetmiyorum, neden anlayamıyorsunuz
defalarca söyledim, yönetimi eleştirenlerin başında geldiğimi
Diego Alex'in yanından gecemez...
La ne inecek çok saçma bi transfer olur olursa
Diego cok iyi oyuncu ama cok extrem seyler yapmaya calısıp sacmalıyor bazen...