Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Emre fener..kelin ilaci olsa basina surermis.daha fazla yazip germe ortami.

ufuk? sonuçta bir kaleci için genç yaşta

ben ufuğa tepki gösterilmesinden yana değilim ..onaylamıyorumda zatenn..volkan bile jole kafalıyken ne hatalar yaptı topu ayağının altından kaçırdı ama sabır gösterildi bakın şimdi ne oldu..ama bizim kendi evladımız alt yapıdan çıkan bi cem sultanı anılı kimse ıslıklamaz

biz barış, ayhan ve sarpla sürekli dalga geçersek işte febe bebeleri de gelir bizimle dalga geçer ne bekliyorduk

gökhan emreciksin de ne çıkış yapmıştı kayboldu gitti sonra.

ben ufuğa tepki gösterilmesinden yana değilim ..onaylamıyorumda zatenn..volkan bile jole kafalıyken ne hatalar yaptı topu ayağının altından kaçırdı ama sabır gösterildi bakın şimdi ne oldu..ama bizim kendi evladımız alt yapıdan çıkan bi cem sultanı anılı kimse ıslıklamaz

ufuk - volkan kıyaslamana kesinlikle katılıyorum

ama emre çolağa bile ne kadar tepki gösteriliyor biliyorsun işte

PELAGOS-KONUSTURUCU-KUS-YEMI__22883487_0.jpg

Alın şunu sonra dönün kafesinize kuşlar

Ben garip bir şey soylemedim...

Alacaktınız, almadıgınıza sasırdım dedim..

Hem Ayhan, M.Sarp ve Barıs ilk yarı en az 15 mac yanyana oynadılar...

Aralarına 4. bir oyuncunun katılmasının ne zararı var anlamıyorum...

Hem bedavaydı sanırım...

Lan kes sesini. Burda efendi numaralari yapip aklinca caktirmadan alay mi ediyorsun bizimle ezik? Kim burda Hürriyet icin bayram yapti? Ayhan,Sarp,Baris, Hürriyet top gecirmezmis. Yürü git kendi forumuna. Banlayin sunu

bkz: Arda Turan

Transfer falan yapilmasin,sene sonuna kadar bütün cürükler temizlensin,3-5 kaliteli adam takimda kalsin ve büyük paralar harcayarak,saglam bir takim kuralim.

Örnek olarak chealse,abramovic takimi alana kadar(2002-2003) premiere liginde öylesine bir takimdi,öyle basarisi olmayan ligde ortadan giden,arada ikinci lige düsüp geri gelen bir takim.Abramovic ile beraber dünyada bir elin parmaklari kadar büyük dünya takimlarinda hemen sayabilecegimiz bir takim oldu cikti.Sadece paramidir chealse yi dünya devi yapan,yoksa akilli transfer politikasimi.Önceden beridir de dikkatimi cekiyordu ama bugün maraton.com.tr de chealse nin transfer bilgilerinin dökümünü görünce ,aslinda biz nerdeyse cehalse kadar para harciyoruz ama edirneden öte gidemiyoruz.Alin size chealse nin transfer icin ödedikleri,

YIL HARCAMA (milyon sterlin)

--- -------

2003 111,3

2204 95,8

2005 27,9

2006 36,2

2007 12

2008 28,2

2009 4,7

2010 15,2

2011 71

görüldügü gibi ilk 2 yil manyak paralar ilr takimin iskeleti olusmus,ondan sonraki 7-8 sene sadece iskelete mütevazi ücretler ile eklemeler yapilarak dünya devi olunmus ve heryil sampiyonluga oynayan,Sampiyonlar liginde final, en az yari final yasayan bir takim olusmus.

Ta ki bu seneye kadar,abramovic görüyorki para harcamadan basati gelmiyor,tekrar transfere yüklenip ara transfer olmasina ragmen 71 milyon sterlin para harcadi.

Iste bizim yapmamiz gereken olay budur,her yil bölük ,pörcük milyonlar cöpe gidiyor ama halen bir iskelet ortada yok.Verelim bir seferde sinirlarimizi zorlayacak kadar,basari ile reklam ile,forma satisi,stad gelirleri,diger sponsor anlasmalari ve takimimizin diger ürünleri ile borcumuzu tekrar kapatmaya calisalim,belki cok büyük bir risk ama böyle büyük bir kulüp icin yapilamayacak bir olay degil.Belki 8-10 senede bir barca,manU,chealse olamayacaz belki ama bu yolda amaci olan bir takim olalim.O sebeptendir ki,bundan sonra ligi ortada bitirelim,kupada sansimiz varsa avrupaya gidelim ama özellikle bundan sonraki yillarimizi kurtarmak adina bizi en az 5 yil tasiyacak saglam bir iskelet kurmak icin bütün sinirlari zorlayalim.

arkadaşlar neill ve kewell ist. a geldiler mi?arkadaşın biri antremana çıktıklarını söyledi. bilgilendirirseniz sevinirim

Bu arada yorumumu begenmissin.siz fenerliler hakareti cok seviyorsunuz

yine tekrar ediyorum başkanlık makamına değil "kişiliğine"

adnan polat an itibariyle Galatasaray başkanıdır

kişiliğine saygısızlık ettiğiniz an, makama da saygısızlık etmiş olursunuz

bu geleneklerimiz olmadan febe bebelerinden farkımız kalmaz

biz büyük Galatasaray taraftarıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt