Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

hmm, diyelim ki haklısın

o zaman vurun Galatasaray başkanına, her tür saygısızlığı etmek hakkınız (!)

Öyle değil be hocam bizimde kinimizi bir yere kusmamız gerek hep sesiz kalıp takımın bu halinimi izleyelim nasıl dayanalım buna biz her maç evde adeta ağılıyoruz evde (şahşen ben her maç alıyorum babam şahıt)ee bu durumda abi başkan ne yapıyo taraftara hep yalan hep kendini haklı gösterme ama olmuyor böyle ....

bu arada FR ye salliyorduk hepimiz niye ufugu oynatmiyor diye:)

El Hamdaoui'ye 10 küsür takim resmi teklif yapmis, bunlardan bir tanesi de bizmisiz.

Geçen Gün Ayakkabıcıya Gittim.Sıkıyosa Alma Dedi, Bende Korktum Aldım ♥ :D

nihat reis ulan adamı naptılar ya :D:D

Hürriyet icin bi ara bayram vardı bu forumda... Cok iyi, harika falan diyordunuz..

Ben almadıgınıza sasırdım dogrusu..

Siz sonucta defansif bir takımsınız...

Ayhan-M.Sarp-Barıs-Hurriyet orta sahadan top gecirmezdi...

Sınırları zorluyosun???

hmm, diyelim ki haklısın

o zaman vurun Galatasaray başkanına, her tür saygısızlığı etmek hakkınız (!)

kaç tane teknikdirektör değiştrdiğinin kaç senedir şampiyonlar ligine gidemediğimizin..Önceden samiyen cehennemdi şimdi millet elini kolunu sallaya sallaya giriyo yeniyo gidiyo takımı düşürdüğü hallern sorumlusu taraftarmıda başkanı koruyosunn

Hürriyet icin bi ara bayram vardı bu forumda... Cok iyi, harika falan diyordunuz..

Milletin asabı bozuk; acısı senden çıkmasın..

Fesüpanallah!

Geçen gün Amerikadayım, adamlar aşmışlar arkadaş. Elin çöpçüsü bile ingilizce konuşuyor...Nihat :Roflol::Roflol: artık nihat adına söylenenlerin mantığına bakıyorum ona itibar ediyorum nihat sıktı çünkü :D

[video=youtube;r7BI2LlGrII]https://www.youtube.com/watch?v=r7BI2LlGrII&feature=player_embedded[/video]

Öyle değil be hocam bizimde kinimizi bir yere kusmamız gerek hep sesiz kalıp takımın bu halinimi izleyelim nasıl dayanalım buna biz her maç evde adeta ağılıyoruz evde (şahşen ben her maç alıyorum babam şahıt)ee bu durumda abi başkan ne yapıyo taraftara hep yalan hep kendini haklı gösterme ama olmuyor böyle ....

eyvallah, ben de eleştiriye karşı çıkmıyorum, hatta ben de eleştiriyorum

ama dediğim gibi saygısızlık, kin, nefret; bunlar bize değil, febe taraftarına yakışır

Sana bir soru yaşın kaç??

gençlere sahada sabredecek kadar olgun bir taraftara sahip olduğumuz gün hangi TD olsa bunu yapar

ama başarısızlığa tahammülümüz yok, sonunda genç oyuncuları kazanmak olsa bile

ben eminim ki hiç bir galatasaray taraftarı genç futbolcuyu hata yaptı diye ıslıklamaz şu durumda ..taraftar artık neyin ne olduğunu biliyo ..BAM ı görüyo hermaç kahır oluyo..cumhurun anılın haptığı hataları olgunlukla karşılayacağını tahmin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt