Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

kaç tane teknikdirektör değiştrdiğinin kaç senedir şampiyonlar ligine gidemediğimizin..Önceden samiyen cehennemdi şimdi millet elini kolunu sallaya sallaya giriyo yeniyo gidiyo takımı düşürdüğü hallern sorumlusu taraftarmıda başkanı koruyosunn

başkanı korumuyorum

başkanlık makamının saygınlığını koruyorum (sana mı düştü diyemezsiniz, bütün Galatasaray taraftarına düşer bu)

eleştirmek başka, saygısızlık etmek başka

Hürriyet icin bi ara bayram vardı bu forumda... Cok iyi, harika falan diyordunuz..

Ben almadıgınıza sasırdım dogrusu..

Siz sonucta defansif bir takımsınız...

Ayhan-M.Sarp-Barıs-Hurriyet orta sahadan top gecirmezdi...

0-12 yaş yorumu...

öyle ama bi lucescu yada gerets dönemini hatırlarsan takımda çok üst düzey diye sayabileceğimiz pek de isim yoktu hani ama takım o kısıtlı imkanlarla bile elinden geleni yapıyodu,sahaya birşeyler yansıtıyodu yani.bunu en temel nedeni de bence TD'den geçiyor.bir de belki ben yanlış düşünüyorumdur belki ama arda takıma girdiğinden beri takım takım iflah olmuyo sanki.geretsin ilk döneminde yoktu bildiğim kadarıyla ikinci dönem girdi kadroya o günden beri çöküşteyiz:)

ben eminim ki hiç bir galatasaray taraftarı genç futbolcuyu hata yaptı diye ıslıklamaz şu durumda ..taraftar artık neyin ne olduğunu biliyo ..BAM ı görüyo hermaç kahır oluyo..cumhurun anılın haptığı hataları olgunlukla karşılayacağını tahmin ediyorum

ufuk? sonuçta bir kaleci için genç yaşta

eyvallah, ben de eleştiriye karşı çıkmıyorum, hatta ben de eleştiriyorum

ama dediğim gibi saygısızlık, kin, nefret; bunlar bize değil, febe taraftarına yakışır

Bizi bu hallere getirenler utansın be abi ...Bakın biliyorsunuz Bulgaristanda yaşıyorum o yüzden bazı kelimeleri yerinde kulanmıyo olabilirim kusura bakmayın ;)

kaç tane teknikdirektör değiştrdiğinin kaç senedir şampiyonlar ligine gidemediğimizin..Önceden samiyen cehennemdi şimdi millet elini kolunu sallaya sallaya giriyo yeniyo gidiyo takımı düşürdüğü hallern sorumlusu taraftarmıda başkanı koruyosunn

orayı cehennem yapan icindeki taraftardı, simdi sagolsun uA kendi kafasına göre takılıyor ve bütün tribünleri organize edemiyor

Bazi kuslar caplari kadar konussun.gelip burada ciyaklayip insanlarin sinirini bozmayin.gidin kendi derdinizle ilgilenin

Ben garip bir şey soylemedim...

Alacaktınız, almadıgınıza sasırdım dedim..

Hem Ayhan, M.Sarp ve Barıs ilk yarı en az 15 mac yanyana oynadılar...

Aralarına 4. bir oyuncunun katılmasının ne zararı var anlamıyorum...

Hem bedavaydı sanırım...

Aklın sıra mantıklı cümleler kurarak milletin asabını taşırmaya çalışıyorsun.Totoş totoş önerilerle milleti iyice sinirlendirme bence :)

başkanı korumuyorum

başkanlık makamının saygınlığını koruyorum (sana mı düştü diyemezsiniz, bütün Galatasaray taraftarına düşer bu)

eleştirmek başka, saygısızlık etmek başka

sürekli forumdayım ben bitane kişinin o makama saygısızlık ettiğini görmedim..ednan aşağı adnan's yukarıı..hep eleştiriler adnan polatın ikiyüzlülüğü palavracılığı ..

Hem bedavaydı sanırım...

takımda cana ve sarp DM

barış ve ayhan ise MC oyuncuları

hücum özellikleri eksik olabilir, ama zaten yanlış mevkide oynatılıyorlar, ali turan da bu durumdaydı

Hem bedavaydı sanırım...

ne alakası var abi, kurtulmaya çalıştığımız oyuncu tipinden bir tane daha almak?

Adnan Sezgin transferin bitimine saatler kala İsviçreli bilim adamlarıyla görüşüp BAM'ı klonlatıp orta sahada alternatifli bir kadro oluşturmak üzere harekete geçmiş:weqweq:

Hem bedavaydı sanırım...

Yollayın şu kuşu kafesine çok ötmeye başladı bütün yorumlarda ya bize yada beşiktaşa dokundurma var adamın yavaş ol antuda değilsin

Hem bedavaydı sanırım...

bu zatı kınıyorum dalga gecdigini zannediyor,modlar göreve..

sürekli forumdayım ben bitane kişinin o makama saygısızlık ettiğini görmedim..ednan aşağı adnan's yukarıı..hep eleştiriler adnan polatın ikiyüzlülüğü palavracılığı ..

Galatasaray klübü başkanına "ikiyüzlü, palavracı, bu" gibi hitap etmek saygısızlıktır

sen bile başkan olsan benim düşüncem budur

makam önemlidir, kişiler gelip geçer

Hem bedavaydı sanırım...

Ergen kardeş bırak bu ayakları.

noldu polat sempatizanlari

resmi olarak elinizdeki tek sey olan ekonomik durumumuz iyiye gidiyor tezi curuyunce ne diyeceksiniz diye merak ediyordum

cok enteresansizniz harbiden

Serdar usta, son iki senenin ekonomik durumu yerine son 10 yılınkini koyda beraber tartışalım konuyu:b5:

Şuan kimse borçlar bitti, kâra geçtik demiyor zaten, çarklar kuruldu, para gelicek, Adnan Polat bile diyor, 2-3 sene sonra düzlüğe çıkacağız diye. Yatırımlar bedavaya yapılmıyor, ayrıca yatırım yaptığında bir sonraki gün semeresini almıyorsun, bu bir süreç. Tek Sivas maçından elde edilen bilet geliri sadece 1.5 milyon TL. Şimdi sen bize şirket birleştirildi, stad yapıldı, hani paramız olacaktı, zarar ediyoruz diyorsun, 70 milyon dolar sadece şirket birleşimine gitmiş, oyuncu paraları her zamanki senelerden daha ucuz ama yinede bir gideri var her halukarda. Biz 10 senedir parasını ödeyemiyorduk, şimdi geçde olsa ödüyoruz. Bunlar yatırımdır, yatırımda parayla olur. Eğer o rakamlar doğruysa, bana düşük bile geldi. Onca proje yapıldı ve her sene harcanılan miktarla yapıldıysa, helal olsun diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt