Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Arkadaşlar resmi sayfamız malesef kulübümüz tarafından ele geçirilmiştir. Taraftarına saygısı olmayan , 1-2 milyonken bizim değil diyip sonra 5 milyona yaklaştığında sayfayı taraftarlardan ÇALAN bir yönetim malesefki burda da acizliğini göstermiştir. Ne diyelim bizim amacımız zaten sadece Galatasaray'dı fakat böyle haince arkadan vurmak olmadı. Yeni sayfa kulüp tarafından açılacakmış. Bilginize.

eğer yazdıklarımdan sadece gidip o kelimeye takılıyorsan..doğru söylüyorsun anlayış farklı..bende birşey

diyemem...

İki defa buradaki bazı insanları ukalalıkla itham ettin, hatta sonuncusunda bastıra bastıra vurguladın, kusura bakma ama asıl dünyanın her yerinde insanları fikirlerinden dolayı ukalalıkla itham etmek saygısızlıktır..

Kastettiğim tam olarak tecrübe değildi, o işi başarabilecek meziyetleri olup olmadığının başkan tarafından görülmesiydi. Yanlış kelime kullandığımı şimdi farkediyorum.

Diğer taraftan Barcelona karşılaştırma yapmak için doğru bir adres de olmayabilir, zira Guardiola geldiğinde de zaten oturmuş bir sistemi vardı Rijkaard tarafından kurulmuş olan, bunu Guardiola'nın kendisi de açıkça beyan etti. Rijlaard'ın gönderilme sebebi tamamen oyunculara disiplin anlamında saha dışında fazla tolerans göstermesiydi. En azından bendeki bilgi o şekilde.

bu konudaki fikirlerinize saygı duyuyorum ancak hakan şükür henüz teknik direktörlük yapmadığı için meziyetlerinin ne düzeyde olduğunun bilinemeyeceği kanaatindeyim

kendileri resmi sayfa açabilmek adına kapattırmışlar sayfayı.her ne kadar facebook mantığı ve hukuka göre haklı olsalarda ,insanların veridkleri emekleri görmezden gelmemeliydiler.anlaşarak sayfayı resmileştirmeliydiler.

bu arada o sayfanın yöneticilerine de bi çift sözüm var.öncelikle geçmiş olsun, ancak sayfa adını taraftar grubu ismiyle alsaydınız kulüp buna karışamazdı.sizde kabul edersinizki koskoca kulüp ,resmi sayfasının başında profesyonel olmayan kişileri görmek istemez.

Arkadaşlar resmi sayfamız malesef kulübümüz tarafından ele geçirilmiştir. Taraftarına saygısı olmayan , 1-2 milyonken bizim değil diyip sonra 5 milyona yaklaştığında sayfayı taraftarlardan ÇALAN bir yönetim malesefki burda da acizliğini göstermiştir. Ne diyelim bizim amacımız zaten sadece Galatasaray'dı fakat böyle haince arkadan vurmak olmadı. Yeni sayfa kulüp tarafından açılacakmış. Bilginize.

Şaka olmalı?

Gerçekten gülünç bir durum..

bilgi kesin mi, nedensiz gibi geldi bana

Legrotaglie giriyor oyuna.Zamanında bu adamı Ertuğrul Sağlam istemiş yogi Sinan tanımıyorum demiş :D ve gidip çok tanıdığı Şildenfeld'i almış.Bu herifte tvde ahkam kesiyor utanmadan.

-------------------Zapata---------------------

Sabri--------Neill-----------Servet-------Çağlar

--------------------Cana----------------------

------Yekta---------Culio----------Arda-------

----------Stancu------------Baros-------------

Bırakalım artık bu defansif futbol ayaklarını! Sakatsız/eksiksiz Galatasaray sahaya aynen yukardaki gibi çıkmalıdır..

İki defa buradaki bazı insanları ukalalıkla itham ettin, hatta sonuncusunda bastıra bastıra vurguladın, kusura bakma ama asıl dünyanın her yerinde insanları fikirlerinden dolayı ukalalıkla itham etmek saygısızlıktır..

19 yaşındaki adam adnan polata hagiye akıl veriyosa ukalalıktır...bana göre..

kusura bakma çok uzadı mevzu daha cevap vermicem..

ben görüşümü yazdım beğenirsin beğenmezsin oda senin görüşün saygı duyarım...

1-2 gündür giremiyorum nete . Son durum nedir renktaşlar ? Gelen giden yok di mi ?

Hiç kasmayın yine hagi çıkarır antep karşısına böyle bir kadro ;)

-----------Aykut-----------

Sabri---Neill----Servet----Balta

-------Cana-Sarp--Ayhan------

Aydın----Kazım------Culio

bu konudaki fikirlerinize saygı duyuyorum ancak hakan şükür henüz teknik direktörlük yapmadığı için meziyetlerinin ne düzeyde olduğunun bilinemeyeceği kanaatindeyim

Aslında aynı şeyi söylüyoruz galiba, ben de bilinemeyeceği için 1-2 sene altyapı, B takım, başka bir takım çalıştırsın, ondan sonra yönetim emanet edip edemeyeceğine karar versin diyorum.

Bırakalım artık bu defansif futbol ayaklarını! Sakatsız/eksiksiz Galatasaray sahaya aynen yukardaki gibi çıkmalıdır..

3 ön liberosuz oynayamıyor Hagi. Ne zamadır çift santradorla oynamadık be :( Ben hatırlamıyorum valla. Gerets'ti galiba bi Antep maçına 5 santraforla mı ne çıkmıştı :lol:

kesinlikle katılıyorum. üstelik pino gibi çok iyi bir yedeğimiz de olur pek çok mevkiye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt