Barış Gürler
Cezalı
- 30 Ocak 2011
- 3.276
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
aynen
aynen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ikisine de emanet ederim
efsane kadrodaki (emre ve fatih dışında) herhangi bir oyuncumuza en ufak söz söylenmesi beni çok incitir
her galatasaray taraftarını incitir kanaatimce
unutmayalım; bülent, şükür ve ünsal sadece yönetimi eleştirmiştir, bu da haktır
arkadaşlar kusura bakmayın tuttum kendimi tuttum ama patlıcam yaa...
böyle bişey olur mu ya herkese salladınız salladınız şimdi sıra hagiyle hakana mı geldi...
sallayan arkadaşların yaşlarına bakıyorum 18-19 sizin yaşınız kadar laf ettiğiniz adamların bu kulübe
emekleri var...kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygısızlık ukalalık yapamaz...
herkes haddini bilsin..iyiyken canım cicim kötü gitti mi tu kaka yok yaa bölye taraftarlık olmaz...
önemli olan karşılıksız çıkarsız desteklemek..ama görüyorum ki bunu yapabilen arkadaş çok az..
üzülüyorum galatasarayımın geleceğine...
ben ikisine de emanet ederim
efsane kadrodaki (emre ve fatih dışında) herhangi bir oyuncumuza en ufak söz söylenmesi beni çok incitir
her galatasaray taraftarını incitir kanaatimce
unutmayalım; bülent, şükür ve ünsal sadece yönetimi eleştirmiştir, bu da haktır
Akıl ve mantığın alma şansı yok zaten GALATASARAY olunca !
böyle bişey olur mu ya herkese salladınız salladınız şimdi sıra hagiyle hakana mı geldi...
sallayan arkadaşların yaşlarına bakıyorum 18-19 sizin yaşınız kadar laf ettiğiniz adamların bu kulübe
emekleri var...kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygısızlık ukalalık yapamaz...
herkes haddini bilsin..iyiyken canım cicim kötü gitti mi tu kaka yok yaa bölye taraftarlık olmaz...
önemli olan karşılıksız çıkarsız desteklemek..ama görüyorum ki bunu yapabilen arkadaş çok az..
Dedigin dogruda onlar neden yonetimi elestirdi cunku onlari postaladigi icin, simdi ayhandan nasil kurtulmak istiyorsak zamaninda bu oyuncular icinde boyle oldu normal elestiri var bide sallama elestri var. Neyse konu sapmasin
Renkdaş haktır tamam ama sistemli biçimde yapıldığını düşünüyorum ve zarar veriyor.
çok büyük tecrübe???
kardeş tamam zarar verdiğini de düşünebilirsin buna da saygılıyım ama böyle efsaneleri bu kadar kolay harcamayalım
Ben kalkıp 10 yıl tecrübesi olsun demedim ki zaten. Ama o görevi yaşamış olması ve onu yönetenlerin de en azından bir süre o görevde nasıl davranacağını görmesi gerekir. Akıllı yönetici bunu yapmalıdır.
Saygısızlığın ve ukalalığın ölçüsü sen misin? Kime göre saygısızlık, kime göre ukalalık?
Aksilik olmazsa en ideal kadro böyle olur. Sakatsiz kadro
![]()
Su anki ideal kadro
![]()