Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Stephane Radu en iyi romen stoper olsa gerek.Sıfır hatayla oynuyor.Alacaksan böyle Romen alacan.

ben ikisine de emanet ederim

efsane kadrodaki (emre ve fatih dışında) herhangi bir oyuncumuza en ufak söz söylenmesi beni çok incitir

her galatasaray taraftarını incitir kanaatimce

unutmayalım; bülent, şükür ve ünsal sadece yönetimi eleştirmiştir, bu da haktır

Herhangi bir eleştiri falan değil benim kıstasım hocam, Hakan bana o güveni vermiyor, o ışık yok Hakan'da..

arkadaşlar kusura bakmayın tuttum kendimi tuttum ama patlıcam yaa...

böyle bişey olur mu ya herkese salladınız salladınız şimdi sıra hagiyle hakana mı geldi...

sallayan arkadaşların yaşlarına bakıyorum 18-19 sizin yaşınız kadar laf ettiğiniz adamların bu kulübe

emekleri var...kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygısızlık ukalalık yapamaz...

herkes haddini bilsin..iyiyken canım cicim kötü gitti mi tu kaka yok yaa bölye taraftarlık olmaz...

önemli olan karşılıksız çıkarsız desteklemek..ama görüyorum ki bunu yapabilen arkadaş çok az..

üzülüyorum galatasarayımın geleceğine...

aynen

ben ikisine de emanet ederim

efsane kadrodaki (emre ve fatih dışında) herhangi bir oyuncumuza en ufak söz söylenmesi beni çok incitir

her galatasaray taraftarını incitir kanaatimce

unutmayalım; bülent, şükür ve ünsal sadece yönetimi eleştirmiştir, bu da haktır

Renkdaş haktır tamam ama sistemli biçimde yapıldığını düşünüyorum ve zarar veriyor.

böyle bişey olur mu ya herkese salladınız salladınız şimdi sıra hagiyle hakana mı geldi...

sallayan arkadaşların yaşlarına bakıyorum 18-19 sizin yaşınız kadar laf ettiğiniz adamların bu kulübe

emekleri var...kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygısızlık ukalalık yapamaz...

herkes haddini bilsin..iyiyken canım cicim kötü gitti mi tu kaka yok yaa bölye taraftarlık olmaz...

önemli olan karşılıksız çıkarsız desteklemek..ama görüyorum ki bunu yapabilen arkadaş çok az..

+1905

Dedigin dogruda onlar neden yonetimi elestirdi cunku onlari postaladigi icin, simdi ayhandan nasil kurtulmak istiyorsak zamaninda bu oyuncular icinde boyle oldu normal elestiri var bide sallama elestri var. Neyse konu sapmasin

Yanlis cevabi alinti yapmisim :d :d telden giriyorum ondan kusura bakmayin.

Saygısızlığın ve ukalalığın ölçüsü sen misin? Kime göre saygısızlık, kime göre ukalalık?

Morali bozulanlar ligtv sitesinden açsın Skibbe'li dönemdeki maçların özetlerine Lincoln'e, geçen yıl Keita'nın, Baros'un yaptıklarına baksın.Biraz kendize gelin.

Ben kalkıp 10 yıl tecrübesi olsun demedim ki zaten. Ama o görevi yaşamış olması ve onu yönetenlerin de en azından bir süre o görevde nasıl davranacağını görmesi gerekir. Akıllı yönetici bunu yapmalıdır.

kusura bakmayın ama sadece barcelona b takımını çalıştırmış olmak demek, barcelona gibi bir klüp için sıfır tecrübe demektir

Saygısızlığın ve ukalalığın ölçüsü sen misin? Kime göre saygısızlık, kime göre ukalalık?

ben hiçbirşeyin ölçüsü değilim arkadaşım herşey ortada yazılanları okursun...

eleştirilmesin demiyorum herkes eleştirilebilir...

ama insanlara ağar ithamlarda bulunmak hakaret etmek iftira atmak...

NEREYE GİDERSEN GİT DÜNYANIN HER YERİNDE UKALALIK VE SAYGISIZLIKTIR...

Aksilik olmazsa en ideal kadro böyle olur. Sakatsiz kadro

1296591949243919.jpg

Su anki ideal kadro

1296592275162503.jpg

7 yabancı hükmen 3 - 0 mağlup

Inan Dunya Yildizi Bile gelse bu kaoslu denemden bizi cikaramaz Bu futbolcu topluluguyla

Onun icin transfer olamdi diye dert etmeyin bence

Galatasarayda koklu temizliye ihtiyac var ne yazik ki Bu Rijkaardla yapamadilar

H.Şükür'ün yaptığı katkıyı görmezden gelenlerin Galatasaray'a ne katkısı olmuş acaba?

Insallah yeni transferimiz olursun KRAL

Hagi'nin Bursa'da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Çek golcü dün yapılan çift kalede fırtına gibi esti ve hocasına mesajı sahada verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Hagi'nin hazır olmadığı gerekçesiyle Bursa'ya götürmediği ve maçtan sonra da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Milan Baros, dün haftanın ilk antrenmanında fırtına gibi esti. Çift kale maçta bir hayli hırslı olan ve ikili mücadelelerde eski gücünü yakaladığı gözlenen Çek golcü, performansıyla Hagi'ye adeta "Hazırım" mesajı verdi. Baros'un kupadaki Gaziantep sınavında kadroya alınması bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt