Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimdi sen diyosunki koskoca GALATASARAY bu oyuna alet olan kulüp öylemi :)

ben misimovic ilk geldigi gün bisey dedim arkadaslara oda su.msiyi magath schlakeye istedi ve bilindigi gibi wolfsburg

menejeri rakibimize vermiycez dedi.yani bence misimovic hülle yoluyla schalkeye gececek.haginin kadro disi birakmasi tamamen oyun.aslinda yönetimin istedigi oluyor.biz burda almanyada bircok arkadas böyle düsünüyoruz.

Misimovic oynatılacak 2. yarı. Benim düşüncem bu yönde.

ben misimovic ilk geldigi gün bisey dedim arkadaslara oda su.msiyi magath schlakeye istedi ve bilindigi gibi wolfsburg menejeri rakibimize vermiycez dedi.yani bence misimovic hülle yoluyla schalkeye gececek.haginin kadro disi birakmasi tamamen oyun.aslinda yönetimin istedigi oluyor.biz burda almanyada bircok arkadas böyle düsünüyoruz.

Gel bize bazı , bazı... Senin ki benden kara...

:D

Yapılacak transferlerden hiç umudum yok.Neymiş takım başarısız olursa ne Hagi nede Sezgin kalırmış Başkan öyle demişti.Sezgin iş işten geçtikten sonra kovulsa ne yazar kovulmasa ne yazar.

Yapılacak transferlerden hiç umudum yok.Neymiş takım başarısız olursa ne Hagi nede Sezgin kalırmış Başkan öyle demişti.Sezgin iş işten geçtikten sonra kovulsa ne yazar kovulmasa ne yazar.

İstanbul'lular da iş yok reyis. Kulüp binası Ankara'da olsa 1000 defa basmıştık. :D

ister inanin ister inanmayin.misi bile almanyada verdigi röportajda schalkede oynamak isterim dedi.madem misi disiplinsiz peki ya digerleri??sanki sadece misi hatali öyle mi? :)) ve yönetim buna sessiz kaliyor okadar para verdi.aslinda misi kiralik

forvete freiburg takimindan papiss cisse cok saglam.izleyenler bilir

fark kaç point olmus hamit gelse ne yazar.saçmalık yapıcaklar birsürü görücez bakalım

saçma sapan adamları getirip transfer yaptık yea diycekler

Hasan Taysi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok sağlam bir kaynak arkadaşlar Zvjezdan Misimoviç 9,5 Milyon Euro karşılığında Galatasarayda transfer yarın açıklanacak

Bu mesajı saklamıştım pc de.Bu adam nerelerde acaba.

ochoa

serkan(sabri)------neill------samba----------caglar

vokan sen -------emana--------selcuk inan-------arda

baros (emenike)--------oliveira

vidal kesin gelmiştir zaten

Suanda gündem Vidal ve Taner'i gösteriyor. Ikiside mantikli bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt