Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: Transfer Nöbeti
Vidal nerde yazıyor beyler?kaynak ne?haber mi çıktı basında?
Vidal nerde yazıyor beyler?kaynak ne?haber mi çıktı basında?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış yapmışsın.
Nedenki Yaser.
İçimden öyle geçti reis.
ben misimovic ilk geldigi gün bisey dedim arkadaslara oda su.msiyi magath schlakeye istedi ve bilindigi gibi wolfsburg menejeri rakibimize vermiycez dedi.yani bence misimovic hülle yoluyla schalkeye gececek.haginin kadro disi birakmasi tamamen oyun.aslinda yönetimin istedigi oluyor.biz burda almanyada bircok arkadas böyle düsünüyoruz.
ister inanin ister inanmayin.misi bile almanyada verdigi röportajda schalkede oynamak isterim dedi.madem misi disiplinsiz peki ya digerleri??sanki sadece misi hatali öyle mi?) ve yönetim buna sessiz kaliyor okadar para verdi.aslinda misi kiralik
La anlamadım bağlantıyı.Benmi o adama yanlış yapmışım.![]()
Dünya gelip geçici reis,boşver.
belkide leverkusen takasla vidal olur.![]()
Bu foruma misimovic transferini beklemek için üye olmuştum geldiğimiz noktaya bak.![]()
ochoa olayı temenni mi yoksa çıkan haberler falan var mı?
o değil, giovani kalsaydı, ochoa, yanına bir de guardado'yu patlatırdık. yemin ederim en sevimli takım olurduk ligdeki![]()
Araştırmak lazım ama benim bildiğim bir oyuncu bir sezonda en fazla 2 değişik takımda forma giyebilir. Misi bize gelmeden önce Wolfsburg'ta oynamıştı, e bizde de oynadı. Eğer böyle bir durum varsa geriye sadece iki seçenek kalıyor: Ya affedilecek, ya Wolfsburg'a dönecek.
Bence alınabilir Özgür abi... Nitekim , geçen sezon istedik diye duymuştum.
Bu arada , Taner Yalçın Kesin GALATASARAY'da.. Hadi hayırlısı olsun...
Bence alınabilir Özgür abi... Nitekim , geçen sezon istedik diye duymuştum.
Bu arada , Taner Yalçın Kesin GALATASARAY'da.. Hadi hayırlısı olsun...