Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Cevap: Transfer Nöbeti
Son vuruşları çok iyi
Hiç bilmiyorum nası bi topçudur?
Son vuruşları çok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bilmiyorum nası bi topçudur?
Transfermarketteki değerlerine aldanmamak lazım sadece messiye bile 250 milyon getirirse serbest kalır ek maddesi var.Onları almayız 200 m Avro kar yapmış oluruz.
Dun aksam PSV-Metalist Kharkiv macini izledim 77 numarali Taison cok super bir oyuncu keske bize gelse, teknik kapasitesi cok yuksek ve cok suratli
Aslantepe Forması ne zaman tanıtılacak yaw ?
hagi gidiyor lucescu geliyor. birlikport.net romanyanin ziare.comdan alnti.galiba onlarda fanatikten almis![]()
Aslantepe Forması ne zaman tanıtılacak yaw ?
Bu arada öncedende söylediğim gibi aldığım son dakika haberine göre Galatasaray Arthur Vidal ile anlaşmış.Sezgin şaşırttı bu sefer...DreamFootball (Dream_Football) on Twitter
Bu arada öncedende söylediğim gibi aldığım son dakika haberine göre Galatasaray Arthur Vidal ile anlaşmış.Sezgin şaşırttı bu sefer...DreamFootball (Dream_Football) on Twitter
Allah aşkına Emana demeyin, nolur lan, valla kesesim geliyor burda kendimi. Yok Emana yok, öldüüüüüüüü.

Icine girecek futbolcu olmadiktan sonra forma tanitilsa ne olacak, tanitilmasa ne olacak?
Adam Yesim Salkim, Demet Akalin'la falan yazisiyor.Senin Italya macerana benziyor bu arkadasin yazismalari.
![]()