Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2. lig topcusunu alamiyoruz daha, baska orta saha oyuncularini nasil alalim? :) Sezer Ozturk'u bile zamaninda 2. ligden alamadik.

7-8 milyon isterlerse alamazsın tabi.Barış'tan hiçbir farkı yok Oğuzhan'ın dediği gibi.Bu arada ama Mustafa Sarp,Barış rererörö yorumu yapan 67856. kişiye Mustafa Sarp Futbol Öğretiyor dvdsi hediye ediyorlarmış.

bu Ankaragücü ne durumda acaba?

oyuncular boşa çıkıyorsa bizim yönetimin transfer stratejisine uygundur

Adnan Sezgin : Bonservissiz futbolcumu dediniz , hemen notlarıma ekliyorum . Nasreddin Hoca ile Sezgin'in ortak anlayışı bu bence " Ya tutarsa "Biri göle , diğeri kulübün geleceğine maya çaldı .

7-8 milyon isterlerse alamazsın tabi.Barış'tan hiçbir farkı yok Oğuzhan'ın dediği gibi.Bu arada ama Mustafa Sarp,Barış rererörö yorumu yapan 67856. kişiye Mustafa Sarp Futbol Öğretiyor dvdsi hediye ediyorlarmış.

Bu adami hayatimda 1 kez bile olsun izlemedim ben. :D Onun icin bir sey diyemeyecegim, ama, gerekli trasferleri yapmakda beceriksiz oldugumuz kesin. Selen Olsen'in dedigi gibi dogru noktalara transfer yapamiyoruz.

S.A. Tıkırtı? Şıkrtı? yada herzamanki gibi Sıkıntı?

Serhat Ulueren :Son dakika Gelişmesi için Süleyman Rodop'a bağlanıyoruz .

Evet Süleyman Adnan Sezgin'in Ankaragücü'nün tüm oyuncuları için 1 milyon doları gözden çıkardığı , Ankaragücü'nün buna yanaşmadığı kilo hesabı verseydik bari , abi bu fiyata vallaha olmaz dedikleri doğru mu ?

Süleyman Rodop : Evet kulübe yakın isimlerden edindiğim bilgiler transferi doğruluyor. Adnan Sezgin bu kez işi sıkı tutuyor , taraftara alın size bir değil , 25 futbolcu aldım , artık aramızdaki soğukluk ortadan kalksın der gibi bir düşünce sezdim Serhat

Serhat Ulueren: Teşekkürler Süleyman . Tekrarbir gelişme olursa sana dönücez.

Dürüst cevap verin Emana'yı son 2-3 senede kaç kere canlı izlediniz ? Ayrıca Sarp'tan, Barış'tan iyidir falan diyip saçmalamışsınız. Ölçütlerimiz Sarpla Barış mı yani. Ortasahamızın rezalet olduğu ortada zaten. Emana fiyatına Emana'dan çok daha iyi adamlar alırız. Aman neyse.

bradleyi almayiz.cünkü adam daha 23 yasinda genc ve üstelik hic sakatlik yasamadi:)

emana= 2006-2007 toulouse 36 mac 8gol/4asist

2007-2008 toulouse 31 mac 7gol/2asist

2008-2009 betis 1.lig 35 mac 11gol/7asist

2009-2010 betis 2.lig 28 mac 10gol

2010-2011 betis 2.lig 12mac 7 gol

Emana'ya Toulouse'dan beri hayranım . Birde Elmander vardı aynı takımda . İkisi de harikalar yaratırdı . Ama ikisi de yanlış takımları seçtiler bence . İkisi de o günleri arattılar. Ne yalan söyliyeyim Dünya kupasındaki formu beni de hayal kırıklığına uğrattı. Ama Yeni stadımızın ambiyansı ile eski günlerine döneceğine inanıyorum .

Dürüst cevap verin Emana'yı son 2-3 senede kaç kere canlı izlediniz ? Ayrıca Sarp'tan, Barış'tan iyidir falan diyip saçmalamışsınız. Ölçütlerimiz Sarpla Barış mı yani. Ortasahamızın rezalet olduğu ortada zaten. Emana fiyatına Emana'dan çok daha iyi adamlar alırız. Aman neyse.

Sahsen ben Dunya kupasinda bile seyretmedim. Tek seyretdigim Youtube goruntuleri. Orada ben kendi videolarimi duzeltip koysam beni de Messi sanarsiniz.

adnan baba kımseyı almaz kar yaptık der kımseyı alamaz onlar gecen transfer donemınde ne hayaller kurmustum of ulen

emana dünya kupasinda iiy oynamamis olabilir,messide iyi degildi demek messi kötü futbolcu :) ne mantik yaw. bir futbolcuyu 1-2 macla degerlendirmeyin

kimse kimseyi begenmek zorunda degil.ama bence emana iyi futbolcu.ayni appiah gibi

bradley hamburga kasi golün asistini yapti ama yetmedi 1-2 yenildiler :(

Misimoviçi kuruttuk biz, emana vız gelir bie, bu arada yırtıcılığı falan çok iyiydi eskiden ama dünya kupasında rezildi, son 2 yılki performansını bilmiyorum zaten, vidal olayının aslı nedir arkadaşlar?

Ntv yine söyledi..Taner imzaya yakın dedi..İzlemek isteyen 00:00'da Ntvspor haberleri izleyebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt