Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün oynanan Mönchengladbach - Hamburg maçını Adnan Sezgin'de izlemiş, Bradley için. Bradley maçta iyi oynamış ve birde asist yapmış.

Bugün oynanan Mönchengladbach - Hamburg maçını Adnan Sezgin'de izlemiş, Bradley için. Bradley maçta iyi oynamış ve birde asist yapmış.

Bence Adnan yön değiştiriyor... Yani basına yön değitirtiyor...

Ama , 1-2 hafta yada bir kaç gün içinde Bradley ile İstanbul'a gelirsede şaşırmam açıkçası. Unutmayalım ki , sezon başında 500 bin euro için bu Transfer yatmıştı.

Ya bu Bradley nasıl? Takip eden var mı sürekli? Kötünün iyisi mi yoksa direk iyi sınıfından mı ? BAM'dan iyidir gelsin dediğimiz bir oyuncu mu yoksa kesin alınmalı dediğimiz bir oyuncu mu ?

Bradley candır.

Kapıp gelir o zaman umarım Sezgin. Yapi-Yapo'ya ( pahalı da değilmiş ) falan da iyi diyorlar o olmazda da gene Bradley gibi birisi. Bradley pahalı da değil herhalde. İki tane yabancı iki tane genç alıp gelsinler. Bizimkiler bir başlıyorlar görüşmelere sonu gelmiyor. Sonra burdan Servet:Volkan ya da Sercan takası sonra Kayseri ile takasa girebilirsek biraz da üstüne para Kesimal falan burdan da böyle birkaç oyuncu kazanırsak tamamdır. Bizim yönetim kendi kendini zora sokuyor herhalde.

Anlamıyorum zor mu o kadar bu transfer görüşmeleri, oyuncuları ikna etmek :)

Olm şu hamburger reklamını kaldırın lan şurdan valla saldırcam şimdi ekrana açım zaten :asd:

Sizinki piskolojide bizimkisi patlicanmi. Bana ne yapmayin arkadasim nasil bir zevk aliyorsunuz böyle seylerden anlamiyorum.

Tamam renktaş ben kendi yaptıklarımdan dolayı özür diliyorum ama uzatmasak artık konuyu boşyere niye ortamı gerelim şurda güzel güzel sohbet etmek varken...

veli kavlak bjknın listeine girmiş beyler...

uğraşıp alamadığımız adamı görün bakın şıp diye nasıl alıyorlar, adnan sezgin efendi iyi baksın belki bişeyler öğrenir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt