Samet Yılmaz
Sarı Üye
- 30 Ağustos 2010
- 447
- 13
- 1.128
Cevap: Transfer Nöbeti
bradley iyi bi asist yapmış bu akşam
bradley iyi bi asist yapmış bu akşam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizinki piskolojide bizimkisi patlicanmi. Bana ne yapmayin arkadasim nasil bir zevk aliyorsunuz böyle seylerden anlamiyorum.
ahh macht nichts, sei nicht sauer, entspann dich
wir vertrauen auf sezgin
Adnan Sezgin oleyyyyy![]()
Bugün oynanan Mönchengladbach - Hamburg maçını Adnan Sezgin'de izlemiş, Bradley için. Bradley maçta iyi oynamış ve birde asist yapmış.
Bugün oynanan Mönchengladbach - Hamburg maçını Adnan Sezgin'de izlemiş, Bradley için. Bradley maçta iyi oynamış ve birde asist yapmış.
Ya bu Bradley nasıl? Takip eden var mı sürekli? Kötünün iyisi mi yoksa direk iyi sınıfından mı ? BAM'dan iyidir gelsin dediğimiz bir oyuncu mu yoksa kesin alınmalı dediğimiz bir oyuncu mu ?
Ya bu Bradley nasıl? Takip eden var mı sürekli? Kötünün iyisi mi yoksa direk iyi sınıfından mı ? BAM'dan iyidir gelsin dediğimiz bir oyuncu mu yoksa kesin alınmalı dediğimiz bir oyuncu mu ?
Bradley iyidir iyi.

Sizinki piskolojide bizimkisi patlicanmi. Bana ne yapmayin arkadasim nasil bir zevk aliyorsunuz böyle seylerden anlamiyorum.
Tamam renktaş ben kendi yaptıklarımdan dolayı özür diliyorum ama uzatmasak artık konuyu boşyere niye ortamı gerelim şurda güzel güzel sohbet etmek varken...
veli kavlak bjknın listeine girmiş beyler...
uğraşıp alamadığımız adamı görün bakın şıp diye nasıl alıyorlar, adnan sezgin efendi iyi baksın belki bişeyler öğrenir...