Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu anda mevcut durumumuza göre gelecek vaadeden adamlardan ziyade 11 e koyduğunuz zaman takır takır oynayacak adamlar lazım bize.Onların gelişmesini parlamasını bekleyecek zamanımız yok.Takım düşme hattında ne gelecek vadetmesi arkadaşlar.

Gelirse taraftarların hepsi gene küfür eder nasıl oyuncu aldılar diye. Emre var 2 yıldır ne kadar geliştirdik onu.Aydın halen genç Aydın deniyor. Barış var kaç yıldır aynı.

Selen hanım söylediklerinizde haklısınız fakat kötü örnekler örnek teşkil etmez ve bu mantıkla gidersek hiç genç oyuncu transferi yapmayalım mı yani? Aynı mantıkla düşünürsek; o kadar yıldız oyuncu transfer ettik ve maalesef verim alamadık, onu da yapmayalım o zaman...

Selen hanım söylediklerinizde haklısınız fakat kötü örnekler örnek teşkil etmez ve bu mantıkla gidersek hiç genç oyuncu transferi yapmayalım mı yani? Aynı mantıkla düşünürsek; o kadar yıldız oyuncu transfer ettik ve maalesef verim alamadık, onu da yapmayalım o zaman...

Ahmet abi,sence Jem Karacan Galatasaray'a faydalı olur mu?

Hayır yapalım da bu belirli bir sistem dahilinde olsun. Genç oyuncu var Almanya'da. Hayde alalım deyince olmuyor. Kasımpaşa almış onların da oynadıkları oyunları izledik. Yani bu iş eğer belirli bir plan dahilinde yapılmıyorsa Dortmund gibi ya da Arsenal gibi ben böyle takıma gençleri alıp onlarla çok iyi bir takım kuracağımıza inanmıyorum. Yabancılarında plan dahilinde geldiğinde inanmıyorum. İyi oyuncu ismi var hayde onu da alalım şeklinde gibi gidiyor bizde biraz transferler.

Ahmet abi,sence Jem Karacan Galatasaray'a faydalı olur mu?

Yukarıda arkadaşlarında belirtiği gibi şuan ki Galatasaray takımında genç oyuncuların faydalı olması zor fakat bir taraftan da bence asıl problemimiz olan yerli oyuncu kalitesini arttırmak açısından faydalı olabilir. Birde genelde kazma diye tabir ettiğimiz mevcut orta saha oyuncularımızı düşününce gözüm kapalı transfer ederim orası ayrı :)

-Robert Pires

-Juninho

-Marcelo Gallardo

-Laurent Robert

Hepsi birden uçaktaymış gençler. :)

Hayır yapalım da bu belirli bir sistem dahilinde olsun. Genç oyuncu var Almanya'da. Hayde alalım deyince olmuyor. Kasımpaşa almış onların da oynadıkları oyunları izledik. Yani bu iş eğer belirli bir plan dahilinde yapılmıyorsa Dortmund gibi ya da Arsenal gibi ben böyle takıma gençleri alıp onlarla çok iyi bir takım kuracağımıza inanmıyorum. Yabancılarında plan dahilinde geldiğinde inanmıyorum. İyi oyuncu ismi var hayde onu da alalım şeklinde gibi gidiyor bizde biraz transferler.

Doğru söze diyecek bir şeyim yok :) Yanlış yapılan o kadar çok şey var ki, bunlara girersek çıkamayız kolay kolay :)

Son olarak Cenk Tosun özelinde söylemek gerekirse, mevki itibariyle de ihtiyacımız olan bir oyuncu ve alınması durumunda faydalı olacaktır bence.

Allah, konu açılmış. Hayırlı olsun reisler. :D

Yukarıda arkadaşlarında belirtiği gibi şuan ki Galatasaray takımında genç oyuncuların faydalı olması zor fakat bir taraftan da bence asıl problemimiz olan yerli oyuncu kalitesini arttırmak açısından faydalı olabilir. Birde genelde kazma diye tabir ettiğimiz mevcut orta saha oyuncularımızı düşününce gözüm kapalı transfer ederim orası ayrı :)

Aslında yaşı iyi,21 yaşında yani A takımda rahatça oynayabilecek yaşta ve Championship'de oynadığı için fizik açısından da gelişmiştir diye düşünüyorum.Daha fazla geç kalmadan almamız gerek bence.

Radyoda dinlediğim kadarıyla Mondragon Galatasaray'a yardıma hazırım demiş.Bence sezon arası yeni kaleci transfer edileceğine düşünülebilir.Freidel bile aynı yaşta Premier ligde oynuyorsa Mondi'de bizde oynar.

Bir de siz hiç korkmuyor musunuz ya? İyi kötü şimdi 15 milyon euro ayrıldı falan deniyor. Son dönemlerde gerçekten de 15 falan harcıyorduk transferlere, takım iyice kötü oldu. Şimdi gene gönder birçok oyuncuyu- al bir çok oyuncuyu der ve eğer tutturamazsak gene gider iki yılımız. En kritik dönem. İnsanları bilmiyorum da bence en kritik dönem bu dönemimiz. Gönder oyuncuları al oyuncuları mantığıyla eğer doğru tercihlerde bulunamazsak gene çok kötü olur ki sanırsam bizimkiler hiç daha öncesinde araştırma falan yoluna da gitmediler. Bari az transfer yapsalarda sezon sonunda ne yapıyorlarsa tamamen yapsalar.

Hagi doğru tercihlerde bulunabilecek mi? Operasyon yapacaklar mı yaparlarsa ellerine yüzlerine bulaştırmayacaklar mı vs. vs.

Bu sefer hiç umudum yok. Yine elde patlayan oyuncular alırsak vay halimize...

bu 15 € 'ylan 6-7 adam almaları gerekiyo o da çok zor ama ben bi daha bam üçlüsünü ve hakan ı izlemek istemiyorum.Adam gibi futbol için 2'şer melllon avro'dan 5 oyuncu alsak kalan 5'ini de bi pahalı oyuncuya harcasak,sonra baştan aşağı o adamlarlan oynasak süper olmaz mı? mesela 2€'luk yiğit incedemir,ibrahim akın,gokhan süzen,zeki,başka bi tane vasat üstü oyuncu ve 5€luk da bi tane emana alsak gs'nin kadrosu düzelir gayet.Bu kadronun üstüne de anıl dılaver,cem sultan ve berk neziroğulları mı ne bi de berkin arslan da katılsın gerçekten keyifli bi kadro olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt