Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu takıma bir orta saha bir forvet yeter devre arası. esas transferler sezon sonu olmalı.

arkadaslar su an aldigim bir kac bilgiyi paylasmak istiyorum:

adnan sezgin ile murat yalcindag su an almanyada bugun hamit ile gorusulmus fakat kendisinin hala turkiyede oynamak istemedigini iletmis

daha sonra mehmet ekici ile ilkay gundoganin menejerleryle gorusulmus fakat mehmet ekici yi bayenr birakmiyormus, ilkay gundogan ise galatasarayliymis takiminla anlasilmasi halinde gelicekmis.

fatih tekke ile kazim kazim dedikodulari kesinlikle yalanmis

bobo olayida kismen dogru dirsek temasi var menejerinle bjk nin verdigi parani az biraz ustunde yillik vermeyi kabul etmisiz

sercanin gelmesi bursaya bagli bursapor forvet alirsa bize gelicek o olmassa emenike ye gidilicekmis

ve en bombasi bu transfer doneminde de her zaman oldugu gibi TEKNIK DIREKTORUN verdigi rapor kesinlikle DINLENMICEKMIS

verdigim bilgiler fotomac fanatik milliyet gibi gazetelerin verdigi bilgilerden cok daha guvenilirdir ama Galatasaray bu, klubu yonetenler belli yinede bilgi aldikca paylasicam

konunun etiketlerinde zenci geliyor yazıyor :D :D

hakikaten ama ya takımda genel bir zenci eksikliği var.

Adnan sezgin ile murat yalcindag su an almanyada bugun hamit ile gorusulmus fakat kendisinin hala turkiyede oynamak istemedigini iletmis

daha sonra mehmet ekici ile ilkay gundoganin menejerleryle gorusulmus fakat mehmet ekici yi bayenr birakmiyormus, ilkay gundogan ise galatasarayliymis takiminla anlasilmasi halinde gelicekmis.

Fatih tekke ile kazim kazim dedikodulari kesinlikle yalanmis

bobo olayida kismen dogru dirsek temasi var menejerinle bjk nin verdigi parani az biraz ustunde yillik vermeyi kabul etmisiz

sercanin gelmesi bursaya bagli bursapor forvet alirsa bize gelicek o olmassa emenike ye gidilicekmis

ve en bombasi bu transfer doneminde de her zaman oldugu gibi teknik direktorun verdigi rapor kesinlikle dinlenmicekmis

verdigim bilgiler fotomac fanatik milliyet gibi gazetelerin verdigi bilgilerden cok daha guvenilirdir ama galatasaray bu, klubu yonetenler belli yinede bilgi aldikca paylasicam

kaynak ?

Bu arada kaynak kaynak diyoruzda güvenilir kaynak bile yok ülkede ya :D

kaynagi arkadasim soyledi bende bilmiyorum sormadim yani kaynagin kim dye sadece yuzde yuz bilgimi diye sordum oda su an icin bunlar en guvenilir bilgiler dedi, fakat gelecek hafta hersey daha netlesicekmis pazartesi gunu.zaten isim duyumculuk falan da degil renkdas sadece bilgi aldim ve paylastim, bana sorarsan dogrumu bence dogru

Yeni geldim beyler. Son durumu biri özetleyebilir mi?

kaynagi arkadasim soyledi bende bilmiyorum sormadim yani kaynagin kim dye sadece yuzde yuz bilgimi diye sordum oda su an icin bunlar en guvenilir bilgiler dedi, fakat gelecek hafta hersey daha netlesicekmis pazartesi gunu.zaten isim duyumculuk falan da degil renkdas sadece bilgi aldim ve paylastim, bana sorarsan dogrumu bence dogru

hmm bende inanmak istiyorum bu bilgilere

adnan sezgin ile murat yalcindag su an almanyada bugun hamit ile gorusulmus fakat kendisinin hala turkiyede oynamak istemedigini iletmis

fatih tekke ile kazim kazim dedikodulari kesinlikle yalanmis

ve en bombasi bu transfer doneminde de her zaman oldugu gibi TEKNIK DIREKTORUN verdigi rapor kesinlikle DINLENMICEKMIS

verdigim bilgiler fotomac fanatik milliyet gibi gazetelerin verdigi bilgilerden cok daha guvenilirdir ama Galatasaray bu, klubu yonetenler belli yinede bilgi aldikca paylasicam

aha duyumcu yuppii:D

hmm bende inanmak istiyorum bu bilgilere

ben neden inandim su ana kadar yonetim yaptiklariyla soyledikleri hic bir zaman tutmadi su an icin aldigim bilgiler bunlari dogruluyormu evet dogruluyor, en azindan maratonda sporx te yok stancu yok baptista ya inanicagima bunlara inanirim

bu topiğin adında var bir cenaplık :D adını transfer nöbeti değilde,adnanları takip felan diye değişmel :D:D

Hangi mevkiye alırlarsa alsınlar adam gibi topçu alsınlar

heee arkadaşın söledise sorun yok:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt