Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transferde ara sezon dönemi hangi tarihler arası idi arkadaşlar?

Sinan Yılmaz: Hocam Antalyaspor’da 2 seneyi doldurdunuz, 3. sezondasınız, 3. sezondur kurduğunuz kadrolar, yaptığınız takımlara bakıyorum da, ligin belki en az para harcayıp, en başarı olan takımı Antalyaspor’dur. Bunun bir sırrı var mı? Az paraya bu kadar çok iş yapılır mı? Birçok takım var lige çıkıp, Dünyanın parasını harcayıp küme düşüyor, siz 3. sezondur bonservissiz oyuncularla, küme düşme potasının çok üstlerinde bulunuyorsunuz. Nedir bunun sırrı?

Mehmet Özdilek: Evet Sinan, haklısın. Türkiye liginin sanırım en ucuza kurulan takımıyız 2-3 senedir. Biz pozitif futbol oynamak istiyoruz ve takdiri hak eden bir oyunumuz, kadromuz var. Futbolcuda kişilik benim için her şeyden önemli. Kişilikli, karakterli oyunculardan kurulu bir ekip yaratmak istemiştim bunu başardım. Ben önce oyuncunun karakterine sonra da oyuncunun kalitesine bakıyorum. Bu yönde ilerlememizi sürdürüyoruz ve her sene üstüne koyarak daha profesyonelleşiyoruz, ekonomik açıdan da takım kalitesi açısından da her dönem üstümüze koyarak ilerliyoruz.

Yeri değil ama transfer politikamız açısından önemli bir kısımı paylaşmak istedim antalyasporluyum ve mehmet hocamızın dün verdiği bir röportaj

Sinan Yılmaz: Hocam Antalyaspor’da 2 seneyi doldurdunuz, 3. sezondasınız, 3. sezondur kurduğunuz kadrolar, yaptığınız takımlara bakıyorum da, ligin belki en az para harcayıp, en başarı olan takımı Antalyaspor’dur. Bunun bir sırrı var mı? Az paraya bu kadar çok iş yapılır mı? Birçok takım var lige çıkıp, Dünyanın parasını harcayıp küme düşüyor, siz 3. sezondur bonservissiz oyuncularla, küme düşme potasının çok üstlerinde bulunuyorsunuz. Nedir bunun sırrı?

Mehmet Özdilek: Evet Sinan, haklısın. Türkiye liginin sanırım en ucuza kurulan takımıyız 2-3 senedir. Biz pozitif futbol oynamak istiyoruz ve takdiri hak eden bir oyunumuz, kadromuz var. Futbolcuda kişilik benim için her şeyden önemli. Kişilikli, karakterli oyunculardan kurulu bir ekip yaratmak istemiştim bunu başardım. Ben önce oyuncunun karakterine sonra da oyuncunun kalitesine bakıyorum. Bu yönde ilerlememizi sürdürüyoruz ve her sene üstüne koyarak daha profesyonelleşiyoruz, ekonomik açıdan da takım kalitesi açısından da her dönem üstümüze koyarak ilerliyoruz.

Yeri değil ama transfer politikamız açısından önemli bir kısımı paylaşmak istedim antalyasporluyum ve mehmet hocamızın dün verdiği bir röportaj

Necati neden gönderildi bizden? :D

Mehmet Özdilek karakter isviçre vsvs

S.Y: Şu İsviçre maçları benim aklımda hep sizin üzerinize yıkılışıyla kalıyor. İsviçre’nin başlattığı bir politikaydı bence ve ilk maç istediklerini aldılar 2-0 ile. Sonra bir Neuchâtel Xamax maçı uygulamasına gittik biz de oyuncularımızı, kendimizi hırslandırıp bir nevi Xamax tarifesi uygulamak istedik rakibimize. Fakat işte Xamax maçı bir kahramanlık destanı gibi anlatılırken, İsviçre maçı hep yüz kızartıcı bir maç gibi anlatıldı. Aslında o maç yürüttüğünüz psikolojik oyun da işe yaramıştı, Fatih Terim bu konularda uzman bir Teknik adam. Bütün bir 90 dakika İsviçre’yi sahadan silmiştik. İstanbul’da ezip geçtik ve tam 4 gol attık fakat yediğimiz de 2 gol vardı şanssızca elendik. Bir gol az yesek ya da fazla atsak bir başka Xamax maçı gibi, kahramanlık olayı gibi anlatılacaktı bu maç. Fakat rakibi ezmemize rağmen eleyemedik, bu sefer de vatan haini ilan edildiniz. Bu samimiyetsizlik beni her zaman rahatsız etmiştir ve faturanın sizin üzerinize kalmasına da üzülmüşümdür. Siz bu ülke futbolunun hep en karakterli isimlerinden biri olmuştunuz geçmişte. Yaptığınız jubileyi hiç unutmuyorum mesela. Bu ülkenin bir çok efsane oyuncusu futbolu bırakırken, şahsi kırgınlıkları yüzünden jubile bile yapma gereği duymadılar.

M.Ö: Haklısın fakat her ne olursa olsun, maç sonunda yaptığım hareket doğru değildi. Bulunduğum meslek itibariyle doğru değildi. Yaptığımız spor itibariyle doğru değildi, pek çok açıdan yanlıştı. Bunları daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum, gelecekte de söylerim hatalı davrandım. Fakat önemli olan hatalarımızı tekrar etmemek diye düşünüyorum ben.

Ilkay kesinlikle gelmez,gelmek istesede fiyati 7milyon€dan baslar,Hoffenheimin 7milyonluk teklifini reddettiler.

işte tek bir şey yaparsın ve üstünden asla gitmez o, yıllar geçsede sayın mehmet özdilek hep o tekmeyle hatırlanacak.

Bize yabanci degil,yerli futbolcular lazim,yerli kalite olmadiktan sonra 8tane yildiz yabanci gelse bile basari gelmez

Kaleci yabancı olmaz zaten yerli kalitesi yerlerde kaleci yabancı olursa bam dan 2 kişi garanti oynar :o

arkadaslar su an aldigim bir kac bilgiyi paylasmak istiyorum:

adnan sezgin ile murat yalcindag su an almanyada bugun hamit ile gorusulmus fakat kendisinin hala turkiyede oynamak istemedigini iletmis

daha sonra mehmet ekici ile ilkay gundoganin menejerleryle gorusulmus fakat mehmet ekici yi bayenr birakmiyormus, ilkay gundogan ise galatasarayliymis takiminla anlasilmasi halinde gelicekmis.

fatih tekke ile kazim kazim dedikodulari kesinlikle yalanmis

bobo olayida kismen dogru dirsek temasi var menejerinle bjk nin verdigi parani az biraz ustunde yillik vermeyi kabul etmisiz

sercanin gelmesi bursaya bagli bursapor forvet alirsa bize gelicek o olmassa emenike ye gidilicekmis

ve en bombasi bu transfer doneminde de her zaman oldugu gibi TEKNIK DIREKTORUN verdigi rapor kesinlikle DINLENMICEKMIS

verdigim bilgiler fotomac fanatik milliyet gibi gazetelerin verdigi bilgilerden cok daha guvenilirdir ama Galatasaray bu, klubu yonetenler belli yinede bilgi aldikca paylasicam

Alman kanalinda görmüstüm. Manu Ilkay'a resmi teklif yapmis.

Bu arada kardes tamam bilgi aliyorsun duyum aliyorsun ama kimden aliyorsun?

serdar ve sinan işimizi görür yahu yabancı kaleci alınmasın mümkünse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt