uğur karapınar
Tecrübeli Üye
- 18 Mayıs 2010
- 5.664
- 0
- 1.171
Cevap: Transfer Nöbeti
s.a millet ne var ne yok
s.a millet ne var ne yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s.a millet ne var ne yok![]()
''Sezgi Sezgi'' ne oluyo ''yusuf yusuf'' un duyum veren hali mi??
crespo gs de
adnan sezgi-n. oradaki sezgi..şifre var beyler. adnan sezgin mesaj veriyor. 2 kere tekrarlanmış isim. 2 dönem daha burdayım diyor.
ne güzel işte 34 maçın 1o unda sakat olur 5 inde cezalı olur 10 undada formsuz olur öyle geçirir sezonu![]()
olmadığı 15 maçın yarısında da baros oynasa, kalan maçlar için bir forvet daha aldık mı tamam![]()
ne güzel işte 34 maçın 1o unda sakat olur 5 inde cezalı olur 10 undada formsuz olur öyle geçirir sezonu![]()
beyler ahanda buldum. bu bradleyden iki gömlek üstün dedikleri barnetta olmasın ve de emana.![]()
sakasi bile hic hos degil crespo nun gulemiyorum bile korkuyorum aslinda eger gercekten olursa diye. dun maci izledim ntv de adamin saclari beyazlanmis.
laverkusen barnetta yı satmaz sanmıyorum onların önemli oyuncudu hem adamların hedefi var bizim gibi hedefsiz takıma kim gelmek ister.
ravanelli vardı o geldi aklımamavi italya milli takımı forması ile kalmış aklımda. hangi takımda oynuyordu desen hatırlamıyorum.
bizim de hedefimiz var..kümede kalmak![]()
sakasi bile hic hos degil crespo nun gulemiyorum bile korkuyorum aslinda eger gercekten olursa diye. dun maci izledim ntv de adamin saclari beyazlanmis.