Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bca yıllardır kimler yakın demediki hiç tutturduğunu görmedim 2005 den beri...

Radyospor Haber Aktif programında Erdem Soncul’un konuğu olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Kamil Dizar ligin ilk yarısının değerlendirmesini yaptı.

Kamil Dizar transferle ilgili olarak; ‘Galatasaray’dan Aydın Yılmaz tanıdığımız bir oyuncu, daha önce de takımımız kadrosunda yer almıştı. Hocamız Abdullah Avcı’nın sistemine uyuyor; Beğendiği bir futbolcu. Eğer hocamız böyle bir istekte bulunursa Aydın’ı kadromuza katabiliriz’ dedi.

Bu durumda biz de belediyeden birilerine el atmış olabiliriz.İbrahim akın olabilir mi acaba?

Gökhan Süzen olabilir.

aklıma geldi, bizim scoutlar napıyolar şimdi, taffareli brezilya sorumlusu yapmaktan başka acaba?

BCA kim bilmiyorum ama siz arkadaşlarıma forum dışındaki söylentilere inanmanıza şaşırıyorum. Sercan-Volkan olayını bilmeyen mi varki BCA deyince burada paylaşıyorsunuz. İkiside sezon başından peri zaten gelmek istiyor bunu defalarca yazdık. Şuanki formsuz olmalarında GALATASARAY ın çok büyük payı vardır

ya birde 4 transfer yapicagiz aciklamasi var.

yani emenike, sercan, volkan, akin, gurbetciler, selcuk falan

birde yabanci bir iki topcu alinir buyuk ihtimalle.

yani bizim beklentilerimiz büyük ama yine hayal kirikligi olacak gibi...

en iyisi almanyadan,frasandan ve ingiltereden gurbetcileri transfer edelim,tsl den transfer zor,orhan sam icin bile 5 milyon euro isterler buyuk ihtimalle

BCA kim bilmiyorum ama siz arkadaşlarıma forum dışındaki söylentilere inanmanıza şaşırıyorum. Sercan-Volkan olayını bilmeyen mi varki BCA deyince burada paylaşıyorsunuz. İkiside sezon başından peri zaten gelmek istiyor bunu defalarca yazdık. Şuanki formsuz olmalarında GALATASARAY ın çok büyük payı vardır

Ates olmayan yerden duman tütmez

volkan yada sercandan beri bizde gibi bakiyorum ben olaya.

ikiside olursa, harika olur.

İkinci yarı alacağımız oyuncu sayısı çok çok 2'dir, belki 1 tane de işe yaramaz bir oyuncu alırız daha da transfer yapmayız. Boşuna beklentileri arttırmayın.

Ates olmayan yerden duman tütmez

volkan yada sercandan beri bizde gibi bakiyorum ben olaya.

ikiside olursa, harika olur.

Bursaspor yönetimi biraz alçaktan uçmaya karar veripte adam başı 8 milyon Euro istemekten vazgeçerse belki olabilir.

nerede seytan basarısız olursa oraya Sezgini yollarlar.

en az 4 transfer olur

Sercan mı Volkan mı? Kesinlikle Sercan.

Ama Sercan, Volkan ve İbrahim'den 3'nün bize gelmesi en az 15'e patlarki benim 3-4 sayfa önce verdiğim isimler çok daha potansiyelli isimler. o 8 isimden Sercan ve Emenike hariç 6'sı alınır bu paraya..

Benim düşünceme göre Mehmet,İlkay,Taner ve Tunay ne kadar gönlümüzden geçse de bizimkilerin aklının ucunda yok. Yekta- Sercan,Volkan,İbrahim Akın'dan biri- Emenike transferleri ile 1-2 yabancı döküntüyle kapatırız transferi.

Kesinlikle devra arası yurt-dışı transferi yapılma-ma-lı ( yabancı oyuncu anlamında ). Yerli isimler ve yurt içindeki alınacak yabancılar ile bu dönem kaptılmalı. Telaşa kapılıp abuk-subuk adam alacaklarına yerlilere yüklensinler

Sercan mı Volkan mı? Kesinlikle Sercan.

Ama Sercan, Volkan ve İbrahim'den 3'nün bize gelmesi en az 15'e patlarki benim 3-4 sayfa önce verdiğim isimler çok daha potansiyelli isimler. o 8 isimden Sercan ve Emenike hariç 6'sı alınır bu paraya..

Benim düşünceme göre Mehmet,İlkay,Taner ve Tunay ne kadar gönlümüzden geçse de bizimkilerin aklının ucunda yok. Yekta- Sercan,Volkan,İbrahim Akın'dan biri- Emenike transferleri ile 1-2 yabancı döküntüyle kapatırız transferi.

Volkan Sercan falan gibi pahalı maliyetli, bonservisli Türk oyuncular beklemeyin. Selçuk'un da hiç bir zaman bize gelme niyetinde bir demeç veya harekette bulunduğunu görmedim, sıcak baktığını sanmıyorum. Hayal kırıklığına uğrarsınız.

Şu zamana kadar son yıllarda Türk oyunculara bonservis parası dahi ödemeyen kulüp bu geleneğini şu durumda yine bozmaz.

Bedava beklerler ya da takas denerler, anadolu kulüpleri salak mı ki bizim çöplerimizi toplasın.

Yine devre arası ömrüm geçecek bu nöbette ama sonu yine hüsran olacak :o

şöyle bir bakalım,

eğer Galatasaray ' a gelmesini istiyordum başka yere gittiğine üzüldüm diyorsa fb yada bjk ya gitmiştir.

yerli piyasadan olduğuna göre takımımıza yerli olarak yada Türkiye içinden hangi futbolcuların gelmesini isterdik?

Emenike

Sercan

Volkan

Özgür Çek

bunlardan biri rakiplere gitmiştir.

şöyle bir bakalım,

eğer Galatasaray ' a gelmesini istiyordum başka yere gittiğine üzüldüm diyorsa fb yada bjk ya gitmiştir.

yerli piyasadan olduğuna göre takımımıza yerli olarak yada Türkiye içinden hangi futbolcuların gelmesini isterdik?

Emenike

Sercan

Volkan

Özgür Çek

bunlardan biri rakiplere gitmiştir.

sercan bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt