Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şöyle bir bakalım,

eğer Galatasaray ' a gelmesini istiyordum başka yere gittiğine üzüldüm diyorsa fb yada bjk ya gitmiştir.

yerli piyasadan olduğuna göre takımımıza yerli olarak yada Türkiye içinden hangi futbolcuların gelmesini isterdik?

Emenike

Sercan

Volkan

Özgür Çek

bunlardan biri rakiplere gitmiştir.

Sercan veya Volkan Bjk ye gitmiştir.

şöyle bir bakalım,

eğer Galatasaray ' a gelmesini istiyordum başka yere gittiğine üzüldüm diyorsa fb yada bjk ya gitmiştir.

yerli piyasadan olduğuna göre takımımıza yerli olarak yada Türkiye içinden hangi futbolcuların gelmesini isterdik?

Emenike

Sercan

Volkan

Özgür Çek

bunlardan biri rakiplere gitmiştir.

Uğur yazılarında genelde sercanı övüyordu geçen senelerde odur belki de.Emenike gitmesinde

Beşiktaş Almeida ve Simao'yu alıyorsa Sercan ve Volkan'ı almayı düşünmez.

Fener'den beklerim ama ellerinde o kadar hücumcu olmasına rağmen biz almayalım diye alabilirler.

milletin pozitif haberlerine gülüp geçiyorsunuz da uğur un negatif bir haberine hemen üzüldünüz, yapmayın boşverin...

Uğur yazılarında genelde sercanı övüyordu geçen senelerde odur belki de.Emenike gitmesinde

büyük ihtimalle odur. BJK nın Fatih Tekke ve Bobo sıkıntıları ve yabancı kontenjanının full+full olması göz önüne alınırsa,

Bursanında ısrarla forvet araması bknz. Altidore ,Gökhan Ünal.. üstüne birde Adnan Sezgin kriterlerini koyarsak, Sercan ve BJK diye düşünüyorum.

Su cocugu oynatin, bunda is var dediginiz futbolcularla ayni yasta Sercan. Yetenek dediginiz Emre Colak´la ayni yasta Sercan, Batdal´dan 4 yas kücük ve bugüne kadarki performansi ikisini de 5 kere katlar. Bu nasil önyargidir anlamis degilim. Sercan cok büyük bir yetenek. Onu almamiz bizim icin cok önemli. Bunu nasil göremiyorsunuz anlamiyorum. Gerci kimi begeniyorsunuz ki Sercan´i begenesiniz.

Su cocugu oynatin, bunda is var dediginiz futbolcularla ayni yasta Sercan. Yetenek dediginiz Emre Colak´la ayni yasta Sercan, Batdal´dan 4 yas kücük ve bugüne kadarki performansi ikisini de 5 kere katlar. Bu nasil önyargidir anlamis degilim. Sercan cok büyük bir yetenek. Onu almamiz bizim icin cok önemli. Bunu nasil göremiyorsunuz anlamiyorum. Gerci kimi begeniyorsunuz ki Sercan´i begenesiniz.

Bak ben dahada ileri gidiyorum Arda'dan 2 kat daha büyük yetenek diyorum.

Bak ben dahada ileri gidiyorum Arda'dan 2 kat daha büyük yetenek diyorum.

Önemli bir yetenek oldugu konusunda hemfikiriz. Yalniz Arda konusuna katilmiyorum. Arda bugüne kadar Türkiye´ye gelmis en yetenekli futbolcudur Sergen´le beraber. Arda´ya haksizlik yapmis oluruz. Arda acik ara Türkiye´nin en iyi futbolcusudur.

Önemli bir yetenek oldugu konusunda hemfikiriz. Yalniz Arda konusuna katilmiyorum. Arda bugüne kadar Türkiye´ye gelmis en yetenekli futbolcudur Sergen´le beraber. Arda´ya haksizlik yapmis oluruz. Arda acik ara Türkiye´nin en iyi futbolcusudur.

Bana Arda'nın Sercan'dan üstün olan özelliklerini söylermisin.Ben sana Sercan'ın Arda'dan daha iyi olan özelliklerini sayayım istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt