Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi uçalım...:)

--------------Baros---------------

----------------------------------

Arda------------------------V.Şen

---------Mehet Ekici--------------

-------------------Bradley--------

---------G.İnler-------------------

Çağlar-----------------------Sabri

--------Bougherra----Neil--------

-------------Ochoa---------------

Agalar bu Ochoa bırakın premier ligi bi Lazio ne biliim bi PAlermoya falan neden transfer olamadı ya?

Ochoa yi bir kac mac 90 dakka izliyen varmi aramizda? Videolarda gördümüze göre yorum yapiyoruz.

Bizimkiler Almanya'da transfer çalışması yapıyorlarda kim bırakır gerçek anlamda gelecek vaad eden Mesut gibi Nuri gibi olabilecek oyuncuları ara transfer döneminde. Benim aklım hiç almıyor bir de eğer öyle potansiyelleri varsa niye gelmek istesinler Türkiye'ye futbol yaşantılarını daha üst bir ligde sürdürmek varken. Bir de bilmiyorum ben hatırlamıyorum var mı öyle yeteneği olup gelen ve burda Türk takımlarının iyice parlattığı, Mesut gibi, Nuri gibi, Arda gibi seviyelere çıkardığı oyuncular.

Avrupa altyapısı almış, yetenekli diye diye yakında Türkiye çok fazla geleceği olmayan gurbetçi oyuncu çöplüğüne de dönebilir.

Taner yalcın tunay torun ömer toprak gibi oyuncular tam anlamıyla kendilerini ispat edemediler o yuzden almanyaki takımlar ve dısındaki takımlar hala izleme modundalar sadece biz erken davranıp böle gelecek vaadeden bellirli bi düzeye gelmiş oyuncuları ikna edip bi sekilde (bazıları icin maddiyat bazıları icin plan program önemli) o sekilde kadromuza katmak lazım

Haydi bastir Adnan Sezgin. Mehmet Cakir´i getir bize. Haydi patron

Valla video mideo leo franco aykut ufuk orkun santicsde bizde dengesizdi ama fena degildi onuda ekleyebiliriz bunları normal macta izledikde noldu Memoya ben kefilim harika bi yetenek ayrıca pasapord sorunu yok milan istedi zamanında baskanları cok buyuk para isteyince olmadı

Valla video mideo leo franco aykut ufuk orkun santicsde bizde dengesizdi ama fena degildi onuda ekleyebiliriz bunları normal macta izledikde noldu Memoya ben kefilim harika bi yetenek ayrıca pasapord sorunu yok milan istedi zamanında baskanları cok buyuk para isteyince olmadı

Adam Meksika vatandaşı.Nasıl pasaport sorunu yok???

memo dediğin mehmet çakır mı?ben alınırsa ibrahim akına tercih ederim. ibrahim akın gelecğine cem sultan oynasın daha iyi.ama mehmet çakırda düşünülebilir.belki bir hasan şaş etkisi yaratır. futbola odaklanırsa gerçekten iyi.

Ochoa nın lakabı Memo :D

Nöbet açılmış hayırlı olsun..İyi geceler millet:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt