Ömer Çelik
Cezalı
- 24 Kasım 2008
- 7.558
- 2
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
Cumaya yetişir mi hacı cenazesi?
Shaggy ölmüş kanka
Cumaya yetişir mi hacı cenazesi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shaggy ölmüş kanka
belki kaderinde galatasaray vardır.![]()
Agalar bu Ochoa bırakın premier ligi bi Lazio ne biliim bi PAlermoya falan neden transfer olamadı ya?
Yan toplarda zayıf diyorlar.
Agalar bu Ochoa bırakın premier ligi bi Lazio ne biliim bi PAlermoya falan neden transfer olamadı ya?
Ochoa yi bir kac mac 90 dakka izliyen varmi aramizda? Videolarda gördümüze göre yorum yapiyoruz.
Fenerbahce Özgür Cek Transferini bitirmek üzere. bato1905 diyo.twitterda türemiş duyumcular yine şu uğur bunada üzülebilir.
Valla video mideo leo franco aykut ufuk orkun santicsde bizde dengesizdi ama fena degildi onuda ekleyebiliriz bunları normal macta izledikde noldu Memoya ben kefilim harika bi yetenek ayrıca pasapord sorunu yok milan istedi zamanında baskanları cok buyuk para isteyince olmadı
memo dediğin mehmet çakır mı?ben alınırsa ibrahim akına tercih ederim. ibrahim akın gelecğine cem sultan oynasın daha iyi.ama mehmet çakırda düşünülebilir.belki bir hasan şaş etkisi yaratır. futbola odaklanırsa gerçekten iyi.
Adam Meksika vatandaşı.Nasıl pasaport sorunu yok???
Bir yerde italyan pasaportu var diye görmüştüm sanki o yuzden dedim ama karıstırmıs olabilir tam emin degilim
Benim bildiğim kadarıyla ayrı bir vatandaşlığı yok.Transfermarkt e baktım şimdi.Sadece Meksika var.