Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

köln'deki genç çocuk. şu hazırlık maçında fenerbahçe'yı dağıtan.

Zaten insan 1 kere hata yapmasın. Yüzyıllar boyu Süre gelir !

İnsan biraz kendisini düşünür... Ben çok mu? doğru yapıyorum diye ;)

Scoutgs nin tek hatası Adnan Sezgin in varlığını gözardı etmek ve Haldun Üstünelin kuyusunun kazılmaya çalışılmasından bihaber olmak.

taner gelirse direk 11'e yerleşebilir mi bilmem ama takımda ciddi bir operasyon yapılacaksa bu tip adamlara ihtiyacımız var. yoksa aydın'ı, serdar'ı, ne bileyim gerekirse ayhan'ı göndermek kolay ama yerine adam yok. bu tip oyuncuların olduğu zaman elin güçlü olur.

Box-to-Box diye tabir edilen özelliğe sahip , 20 yaşında , fiziğine göre müthiş bir adam. Hem teknik , hem hızlı.. Ön libero işi tamamdır yani...

Taner Yalçın'dan ilk açıklama geldi:

"First Duo çiğniyorum, kadro dışı kalmayı dört gözle bekliyorum"

Taner Yalcin, Playmaker tipinde bir futbolcu. Ön libero degil.

rıfkı soylu :

Bu analizi transfer haberiymis gibi yorumlamayin arkadaslar.Diger analizlerimiz gibi sadece bir öneri.Ki bu oyuncunun varligindan zaten kulübümüzde haberdir büyük olasilikla.

Medya'da cikan haberlere ekleme olarak görün diger genc potansiyllerde oldugu gibi.

buyur burdan yak :D

Taner Yalçın'dan ilk açıklama geldi:

"First Duo çiğniyorum, kadro dışı kalmayı dört gözle bekliyorum"

patbomreklamti8.jpg

scoutgs'nin ve medyanın haberleri aşağı yukarı uyuşuyor arkadaşlar. olaya isim olarak bakmamak lazım. demek ki gurbetçileri katacağız takıma böylece inşallah kalitesiz yerlilerden kurtulacağız.

ben scoutgs de bir transfer haberi görmedim. oyuncuyu tanitmislar sadece.

Adnan Sezginin Almanyadan başka bildiği bir ülke yok galiba.Barış-Serkan-Misimoviç-Lincoln-Alpaslan, Şimdide Taner vs...

Hamit ile Taner yalçın hiç izlemedim ama yerli kalitesini yükseltmek açısından iyi hamleler olur.Bence bu devre arasında yabancı transfer yerine yerli transferler yapılmalı.Yabancı transferlerini de daha sağlıklı biçimde sezon sonu yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt