Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

koca dünyada cokmu zor futbolcu bulmak yaw.ama ne hikmetse bizim yöneticiler nerde dandik adam var aliyorlar :)

Dun aksam PSV-Metalist Kharkiv macini izledim 77 numarali Taison cok super bir oyuncu keske bize gelse, teknik kapasitesi cok yuksek ve cok suratli

Emenike haberleri cikmis diyo bazi arkadaslar. Ama haberi okuyamadim bi türlü, biri lütfen bahsedebilirmi, ne tür haber cikmis Emmanuel Emenike ile ilgili.

Adnan Sezgin ile transferin bitme süreci :

1-) Adnan Sezgin' e Transfer edilecek futbolcuların isimleri teknik direktör tarafından verilir . Bu listedeki her isim 3 alternatiflidir . 1.sırada yazan futbolcular Hoca'nın esas istediği isimlerdir . 2. Sırada menajerlerin önerdiği isimlerden seçilmiş isimler vardır . 3. Sırada ise Adnan Sezgin'in , tez konusu yapmış olduğu isimler vardır ki bunların ortak özelliği , hepsinin sorunlu , bonservissiz ve sakat olmasıdır .

2-) Adnan Sezgin listeyi kaptığı gibi Avrupa'nın yolunu , tutar giderken de taraftara umut vermeyi unutmaz yaptıkları yapamayacaklarının teminatıymış gibi . Tabi bu arada Teknik direktörde unutulmaz , kampın ilk haftasına transferler yetişecek diye .

3-) Sonra Avrupa'dan başlangışta sevindirici haberler gelir , Ardından Adnan Sezgin başkanı arar , ben transferi işin içinden çıkılmaz hale getirdim diye .

4-) Buraya kadar herkes mutlu umutludur . Sonra gazetelerde haberler çıkar , başkan transferi üzerine aldı , bizzat kendisi bitirecek diye . Tıpkı başkanın eski günlerde yaptığı gibi . Ama tek fark vardır , Başkan o eski başkan değildir malesef . Başkan Avrupa'ya gider döner , 5 yıldızla anlaştık ikisini tercih edeceğiz diye .

5-) Adnan Sezgin bu arada Avrupa'nın tarihi ve turistikyerlerini birbir gezer.

6-) Transferin Son günü Galatasaray'da mutlaka transfervardır . Ama işe yarar ama yaramaz . Mesela 2 sol bek varken gidilir 3. bir sol bek kiralanır . Ama asıl sorunlu bölgeye transfer geçiştirilir .

7-) Koskoca Galatasaray'ın orta Sahası Barış , Sarp ve Ayhan' a emanet edilir , sonrada utanmadan taraftara şampiyonluk sözleri mırıldanır.

Her transfer Dönemi bu yönetimle aynı hikayeler . Bence En büyük transfer bu yönetimin defolup gitmesi , nasıl olsa bir gün Aslan yine külllerinden doğar , kimse şüphe etmesin.

Emenike haberleri cikmis diyo bazi arkadaslar. Ama haberi okuyamadim bi türlü, biri lütfen bahsedebilirmi, ne tür haber cikmis Emmanuel Emenike ile ilgili.

Trabzonspor macinda kötü sakatlanmis ve Adnan Sezgin´in listesine direk girmis. Olay bundan ibaret

Allah aşkına Emana demeyin, nolur lan, valla kesesim geliyor burda kendimi. Yok Emana yok, öldüüüüüüüü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt