Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

trübün dergide konuşuldu vidal. scoutgsyın tabirinede uyuyo vidal. dzagoevde genç. başarıya açlar. robie keanede neden olmasın:o

Açık açık söyle bu sürekli bahsini geçip durduğun DreamFootball adlı hesap senin değil mi?Bu forumdan birisinin olduğu kesin,her kiminse bıraksın artık aptallığı,milletin kandırmayı bir halt sanmasın.

Beyler...

Twitter'da duyduğuma göre...

Zokora ve Santa Cruz Hagi tarafından önerilmiş...

Üstüme çullanmayın...

Ben demedim...

Yine bir tweet. Almanyadan bir Türk gazeteci.

Alıntı

FatihDemireli

Adnan Sezgin, Michael Bradley izlemeye basladi, adam (korkudan mi?) Hamburg karsisinda show yapiyor. Bu sezon ilk kez iyi oynuyor.

FatihDemireli

Adnan Sezgin, Michael Bradley izlemeye basladi, adam (korkudan mi?) Hamburg karsisinda show yapiyor. Bu sezon ilk kez iyi oynuyor.

Zokora ve Santa Cruz nokta atışı olur ama yetmez.Türk lazım.

Bence bu dream denen kişi, Sergen'den başkası değil ya neyse...

Aynen öyle.Yoksa kim tanır bütün listesini kızlara dolduran,birkaç tane çakma ünlüye mesaj yazıp cevap alamayan birisini de buraya taşır?Çocuk dikkat çekmeye çalışıyor ama sıktı artık.

benim yeşimsalkımla, fulden urasla ve demet akalınla ve kitaplarla işim olmaz. adam dün gecenin bir yarısı kitap tanıtımından gelmiş. ne işim olur hem ben adama 2 mesaj attım cevap yazarsa nickm nediyonkardes diye . burayada yazarım. ben kimseyi kandırmam.:D

- semih lal and

- CANBERK TOSUN and

- tevfik meral and

- turgut esenler and

- tarkancan kozak and

- rasim teke and

- osman burak and

- eser boyner and

- ferhat kartal and

- sercan parlar and

- cihat oksan

Bence fazla konuşma sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt