Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taner Yalçın sadece oyunun ofans yönünde iyi ise bizim aradığımız kan değil.Ne çektiysek oyunu iki yönlü oynayabilecek kapasitede ki oyuncuların olmayışındandır.

Sercanın bu maçtakötü oynaması gerekiyodu demek ki bursadan gitmek istemiyo

Sercan'a kötü diyen, balon diyen futboldan zerre anlamiyordur. 2+2=4. neymis gol kaciriyormus. ona bakarsan ilk sezonunda 13 gol atmis. milli takimda atmis. potansiyeli itibariyle Türkiye de yanina yaklasabilen yok.

Sercanın bu maçtakötü oynaması gerekiyodu demek ki bursadan gitmek istemiyo

Birde tersinden bak.Fiyat arttırmak için extra oynuyordur.Yönetim demiştir bak oğlum canını dişine tak ölümüne oyna seni 8 e kakalayacağız diye:))

Sercanin fiyati 35 milyonu bulmustur simdi Bursa baskanina göre,buarada Taner ofansif bir oyuncu,Ümit Ozat cok övüyrdu,ama Türkiyeye gelmek istemiyormus,zaten Almanya milli takimi icin oynamak istiyor

baktığımız zaman emre çolakla hemen hemen aynı yaştalar ama sercan daha büyük işler başarmış yani kazıklanmazsak gelsin:D

2007-11-29_FERMANFERMAN.jpg

Ya arkadaşlar biri şunun altına Bursadan Gol Haberi mi var Panpa yazabilir mi benim becerim yok bu konularda :D

Not: Resim FB resmi sitesinden alıntıdır.

sercan gs ye gelmesini istemiyorum.kocaman balon.avrupada kac mac yapti sonuc?

Bu arada Ozan İpek attı maç 1-2 oldu.

emre colakla sercani ayni kefeye koyuyorlar ya :))) zihniyete bakin zuahhahaa yok sercan ardadan daha iyi

Gol atıp atmaması önemli değil.Adamda yetenek var.Her halinden belli ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt