Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne yani hagi yerlilerin sayesindemi hagi oldu :) asil hagi sayesinde terim imparator hakan sükür gibilerde iyi oldu. uefa kupasindan sonra hepsi avrupaya gitti,kim kalici oldu yerlilerden? torinolu sabanmi? okanmi?ümit davalami? say say hangisi.ama hagi,popescu,jardel gibiler zaten kendini ispat etmis futbolculardi.

Şu yorumunu kendin beğeniyormusun.SAYGI GÖSTER O KADROYA.

ne yani hagi yerlilerin sayesindemi hagi oldu :) asil hagi sayesinde terim imparator hakan sükür gibilerde iyi oldu. uefa kupasindan sonra hepsi avrupaya gitti,kim kalici oldu yerlilerden? torinolu sabanmi? okanmi?ümit davalami? say say hangisi.ama hagi,popescu,jardel gibiler zaten kendini ispat etmis futbolculardi.

Konusmalarina biraz dikkat edersen iyi olur. Yenisin, heycanlisin, mesaj bombardimanina tutuyorsun burayi. Ama Hakan Sükür´e Torino´lu Saban demek ayiptir. Kendine gel. Yoksa kisa sürede ihrac edilirsin. Benden söylemesi.

ozaman sercan ve volkani alalim.orta sahada yine ayhan,sarp,baris oynasin.süper transfer politikasi.

iyi oku.ben hakan sükürü birak ya dedim.hakan sükür denen zaat bir yorumunda hagiyi hagi yapan bizdik dedi ve ben buinu kinadim.yazinmi iyi oku sonra cevap ver.torinolu saban

Sevmeye bilirsin ama fenerli ağzıyla saygıszlık yapmak yakışıyor mu?Üstelik bahsettiğin yorumu bir sen gördün sanırım.

Konusmalarina biraz dikkat edersen iyi olur. Yenisin, heycanlisin, mesaj bombardimanina tutuyorsun burayi. Ama Hakan Sükür´e Torino´lu Saban demek ayiptir. Kendine gel. Yoksa kisa sürede ihrac edilirsin. Benden söylemesi.

hakan sükür kim ilah mi? ben derim torinolu saban.ihrac edilirmisim cok lazimdi

ne kontenjani.8 yabancidan 2 forvet alirsin.takimi komple yabanci olacak degilya,

Tamamda o dediğini yaptık.Takıma kaliteli yabancılarda alındı ama yerliler kötü olunca dibe vurduk.Suçuda yabancıya verdik postaladık.

Sercanın yeteneklerini geçtim adam 19 yaşında bursasporun banko 11 deydi ve sene sonu şampiyon olan takımda bursaspordu Kaç gol atmış diyorsunuz her zaman istatistiklerede bakılmaz arkadaş takım oyununa katkısı felan gayet iyi sercanın takımı öne taşıyan bir isim Henüz yaşı 20 çok iyi transfer olur bence

Tamamda o dediğini yaptık.Takıma kaliteli yabancılarda alındı ama yerliler kötü olunca dibe vurduk.Suçuda yabancıya verdik postaladık.

biz anlasamiyoruz sanirim.ben sercan ve volkan alinmasin kötü demiyorum.orta saha alinmazsa bunlarda yarar getirmez demek istiyorum.öncelik ayhan,baris ve sarptan kurtulmak olmali.

Laf anlamak isteyene anlatılır arkadaşlar saygılı ol diye birisine denmez bile aslında ama 3 4 tür saygılı ol mesajları görüyoruz rahatsız olduğunuz mesajları raporlayın gitsin.Yormayın kendinizi boşuna.

asil saygisizligi ekran basinda hakan sükür ve yandasi hakan ünsal yapiyor.gs aleyhine konusmalar,bumudur

Laf anlamak isteyene anlatılır arkadaşlar saygılı ol diye birisine denmez bile aslında ama 3 4 tür saygılı ol mesajları görüyoruz rahatsız olduğunuz mesajları raporlayın gitsin.Yormayın kendinizi boşuna.

Raporladım bile ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt