Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fener Stoch u 3 gunde almisti Biglia'yi da 3 gunde alir heleki biz vazgecip yada teminati saglayamadiysak ama oyuncu gelmek istemiyor

Biglia gelirse faydalı olur mu ? Sağ içde? Çok defansif olmazmıyız ? Ben Biglianın hiç bir zaman ceza alanında görmedim izlediğim maçlarda :)Hep geride..

krancjar gelirse bu 3'lü defansif olarak zayıf kalmazmı? culio bence ikiyönlü oynayamaz.

-------cana----culio----

---------krancjar-------

3 gün duşta kalacaksın yani..

arkadaslar suan dustan yaziyorum size, transfer var mi??? eger varsa cikacagim dus'dan yoksa, burada bekleyecegim, tüh ulan e ve t tuslavin avasindaki tusun üstüne su damladi, aziz yildivim gibi yazmaliyim avtik...vay anasini satayim, ne cabuk gitti tus...:)

nikesiyahuk1.jpg

felaket bir forma abi....hep istemisimdir söyle adam gibi bir siyah forma ciksin diye ...ama simsiyah olmali...forma biraz gri renke gecioyr :)

bu formalar ile seneye mutlaka avrupa kupalarinda oynamamiz lazim ...:) insallh böyle forma cikarirlar...

bir tane de sade sari forma olsun :)

Neill-----Culio

-----XXX-----

Ofansif orta saha gelirse böle oynarız..

------Neill------

XXX--------Culio

İki Yönlü birisi gelirsede böle oynarız :)

felaket bir forma abi....hep istemisimdir söyle adam gibi bir siyah forma ciksin diye ...ama simsiyah olmali...forma biraz gri renke gecioyr :)

bu formalar ile seneye mutlaka avrupa kupalarinda oynamamiz lazim ...:) insallh böyle forma cikarirlar...

bir tane de sade sari forma olsun :)

Kaleci formasi gibi biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt