Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sampdoria'nın golcü oyuncusu Giampaolo Pazzini, 12 milyon euro artı 2 oyuncu karşılığı Inter'e transfer oldu.

felaket bir forma abi....hep istemisimdir söyle adam gibi bir siyah forma ciksin diye ...ama simsiyah olmali...forma biraz gri renke gecioyr :)

bu formalar ile seneye mutlaka avrupa kupalarinda oynamamiz lazim ...:) insallh böyle forma cikarirlar...

bir tane de sade sari forma olsun :)

yalnız şortla forma aynı renk değil forma biraz daha acık gibi görünüyor:D

felaket bir forma abi....hep istemisimdir söyle adam gibi bir siyah forma ciksin diye ...ama simsiyah olmali...forma biraz gri renke gecioyr :)

bu formalar ile seneye mutlaka avrupa kupalarinda oynamamiz lazim ...:) insallh böyle forma cikarirlar...

bir tane de sade sari forma olsun :)

Bence her sene siyah ağırlıklı bir forma çıkarılmalı.Eminim pembeden daha fazla satar :o

Biglia transferi olursa Cana yada Neill yedek olur...Biglia-Yekta-Culio 3 lusu oynar... Solda Arda-Sagda Stancu-Forvet Baros oynayabilir

Biglia gelirse faydalı olur mu ? Sağ içde? Çok defansif olmazmıyız ? Ben Biglianın hiç bir zaman ceza alanında görmedim izlediğim maçlarda :)Hep geride..

Sağ iç değil, libero olarak oynar. Sağ içte Yekta yada Sabri olur genellikle. Futbolcu özelliği olarak ofansif yönü kuvvetli bir oyuncu değil belki ama geriden atakları başlatma ve orta sahayı toparlama konusunda ilaç olacak bir oyuncu.

sölemimden dolayi bana kizmayin ama bu ne serefsizliktir ne patavatsizlik ne ....

sanki bizim stadi baskalari yapti bu nasil bir anlayistir bedavami yapildi o stad lig tvnin haberini buraya yazma geregi duydum

paylasmak istedim.

Serdal Adalı: "Kasımpaşa yetmez"

Son birkaç maçtır rakip takımların taraftarları bile bizden bilet talebinde bulunuyor. Kasımpaşa Stadı, böyle bir takıma yetmez. İnönü yıkıldıktan sonra maçlarımızı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk futbolunun çıtasının yükseltmek için yaptırdığı Türk Telekom Arena'da ya da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayabiliriz.

Gelişme varmı abiler,kardeşler? Bu Biglia olayı da kabak tadı vermeye başladı.Gelecekse gelsin artık.

sölemimden dolayi bana kizmayin ama bu ne serefsizliktir ne patavatsizlik ne ....

sanki bizim stadi baskalari yapti bu nasil bir anlayistir bedavami yapildi o stad lig tvnin haberini buraya yazma geregi duydum

paylasmak istedim.

Son birkaç maçtır rakip takımların taraftarları bile bizden bilet talebinde bulunuyor. Kasımpaşa Stadı, böyle bir takıma yetmez. İnönü yıkıldıktan sonra maçlarımızı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk futbolunun çıtasının yükseltmek için yaptırdığı Türk Telekom Arena'da ya da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayabiliriz.

hemen medyanın gazına gelmeyelim beyler öyle bir şey olamaz.polat artık taraftarı daha da karsına alamazz.

paylasmak istedim.

O tranferler olmasaydi gidip yine ikinci sinif topculara milyon eurolar verilseydi yine boyle cikip artistce aciklamalar yaparlarmiydi acaba adam 2 transfer yapti diye stedigi herseyi yapabiliceklerini zannediyor tam bir mal bu serdal adali

Bence her sene siyah ağırlıklı bir forma çıkarılmalı.Eminim pembeden daha fazla satar :o

tabiki arada bir degisiklik olmali ama siyah herkese ve herseye yakisan bir renk oldugu icin 2-3 yilda bir cikarilmali...ama formanin dizayni cok güzel olmus...ama simsiyah bir renk olmali ve "nike" amblemi beyaz olmali, sari degil...

siyah forma cikarsa ve avurpa kupalarina katilirsak saglam 1-2 transfer yaptimi forma satislari rekor kirar bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt