Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan Balta-Aydın Yılmaz-Bradley-Arda-Barış-Ayhan-Mustafa Sarp

HABABAM

Arkadaşlar ''SAÇMALAMIŞSIN'' kelimesi yerine ''yorumuna katılmıyorum'' ifadesini kullansanız daha makbule geçer.

Kimse kimsenin yorumuna katılmak zorunda değil ama saçmalıyorsun demek de doğru değil.

Biraz saygı göstermek fena olmaz hani.

Bu arada beni 32 kere beğenenleri teker teker öpüyorum :D

bradleyin ne ofansif özelliği var anlat bilelim. çalım mı atar iyi şut mu çeker araya top mu bırakır?

İbretlik yorumuna şu tabloyla cevap vermek istiyorum hollanda ligini boşver hadi o vasat bir lig mönchenglachbah daki ve abd milli takımında ne kadar gol atmış göya ofansif özelliği yokya

Arkadaşlar deliricem sinirden ne diyor bu serdar adalı sayın başbakanımızın türk futboluna kazandırmış olduğu ttarenada oynamak istiyoruz maçlarımızı felan diyor lavuk fena küfür ettim kaç sene bekledik lan biz bu stadı samiyeni verdik tinerciler içinmi bekledik nöbet tuttum senelerce ?

Arkadaşlar ''SAÇMALAMIŞSIN'' kelimesi yerine ''yorumuna katılmıyorum'' ifadesini kullansanız daha makbule geçer.

Kimse kimsenin yorumuna katılmak zorunda değil ama saçmalıyorsun demek de doğru değil.

Biraz saygı göstermek fena olmaz hani.

Sacmalamissin demek daha guzel bence. Sert tartisma ortami dururken niye millet bir-biri ile saygili sekilde konussun ki? Mantiksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt