Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

59399_Galatasaray_SK.jpg

Hayalimdeki Kadro :)

Gabriel Heinze ne zaman bizde oynadi?? hemde Sol Kanat oyuncusu olarak

Marek Heinz demek istedin...

Neill gibi stopere gitsin diyonuzya yuh size Kewell giderse gitsin ama Neill asla böyle bir stoperi bırakırlarsa bu yönetimin futboldan bi haber olduğunu teyid etmiş olacaklar

Arkadaşım adam 34 yaşında. Kalsın mı? dicem. Kewell 32 yaşında. Kalsın mı? dicem.

Neill'den gelen para ile 23 yaşında ki , Ersan'ı alır koyarım takıma daha iyi.

Ernsten fazla kosar, Ernstten iyi top keser en az Ernst kadar isabetli ve basit pas atar.. (4 macini izledim)

Ersnt'in daha hücümcusu ve ernst'den kat kat daha hızlı ve çift çiğerli bir b2b gol atmayı seven ve mevkisinin en iyi adamlarından biri alınırsa müthiş bir transfer olur zaten %95 bizde fink kiralık verildi mönchenglachbah'a bence bu transfer bitti geçen senede istemiştik alamamıştık

Galatasaray klübüne kimse böyle oyunlar yapamaz Stadına kimse el süremez gitsinler Olimpiyat stadına bunlara bu cesareti verenlere karşı söylenebilecek en güzel cümledir benim söylediğim Başkan Adnan Polat en güzel cevabı verecektir diye umuyorum.

sanki ben savunuyorum stadın verilmesini, dayak manyagı yaparız dedigin adamın makamı Türkiye Cumhuriyeti Basbakanı, bunu baska bir ortamda söyle ama burda söyledigin zaman forum yöneticilerin basına sorun olabilir, sonucta bu adamın sevmeyeni kadar seveni de var, onlardan birisi görebilir, umarım anlamıssındır demek istedigimi

Zaten top kapmasina gerek yok iyi hucum yapsin yeter.Takimda dikine oynayan oyuncu yok.Saga sola pas atmaktan başımız donuyor her macta.Emana konusuna gelince gerekirse defansada yardim eder yanliz gerek yok en verimli oldugu yer hücümdur.15 mac 11 gol atan bir orta sahadan bahsediyoruz.

Sadece iyi hücum yapsın yeter diyorsan B2B ne alaka ? Ofansif orta saha işte adam.

Emana eskiden yardım ederdi, orta sahada mücadele ederdi falan.

Emana da Kranjcar da B2B değil.

Bize Bradley gibi hem defansif hem ofansif özellikli, gerektiğinde top kapıp oyuna sokacak adam gerek.

Ernsten fazla kosar, Ernstten iyi top keser en az Ernst kadar isabetli ve basit pas atar.. (4 macini izledim)

Bradleyin gelmesini bende istiyorum ama bana göre Ernstten iyi degil,Ernst Almanyada oynarkende yildiz futbolcu statüsündeydi son bir yili haric.

Bradley süper olur ben bu adamı 3-4 senedir takip ediyorum bi ön libero için fazla hücum özellikleri olan bi futbolcu

Arkadaşım adam 34 yaşında. Kalsın mı? dicem. Kewell 32 yaşında. Kalsın mı? dicem.

Kardesim her sey senin istedigin gibi olmak zorunda degil.B2B bana gore kranjar.Sana göre olmaya bilir.Herkese muhalefet olma.

yok yok yasi 55 lucas'in, arkadas bisey yaziyorsun, bari önce bi arastir tam olarak bilmiyorsan, ayip degil bilmemek...

Daha 33'e yeni girecek Neill maldini 40'a kadar oynadı ve böyle bir stoperin varken ve takımda abuk sabuk savunma oyuncularıyla doluyken Neill'e gitsin demek futboldan bi haberliktir gösterdiği performansıda baz alırsak Kewell ne verdi kaç yıldır ama Neill her maçta görevini yaptı ve iyide oynadı Kewell giderse gitsin ama neill asla Ersan'ıda öyle alır koyarım demekle olmuyor Ersan bjk'de mutluyken bizemi gelir Beşiktaş Adanaspor'dan alır bonservisini öyle yada böyle Adnan Sezgin izlemeye gidip almadıysa Ersan'ı Adanaspordayken ucuza kesinlikle ilgilenmez Ersanla bu saatten sonra

misimovic in durumu bekleniyor,keşke u kaleciyi almsaydık,o zaman herşey dah kolay olacaktı,

Kardesim her sey senin istedigin gibi olmak zorunda degil.B2B bana gore kranjar.Sana göre olmaya bilir.Herkese muhalefet olma.

Doğruları söylemek ne zaman? muhalefet olmak olmuş. Sen daha muhalefet ne görmemişsin belli ki ,,

Lucas Kewell'dan genç birazcık araştırsaydın :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt