Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kiralik adam alacaklar ise hic almasinlar... Kiralik adamlara bir türlü isinamiyorum neden bilmiyorum... böyle bir huy olusmus bende :D

Insua haric.. O adamin piskolojisinide anlamiyorum :D herhalde adam kiralik oldugunu bilmiyor :) 40 senelik Galatasarayli gibi takimi ve bizleri acayip seviyor ve öyle davraniyor... Daha birkez agzindan Liverpool duymadim (facebookta olsun tweette olsun röportaj olsun)...

ama her oyuncu onun gibi olmaz...

Hagi istemiyor kiralik Hagi istiyor tapulu oyuncu :D biliyoruz ama bizim yönetim alirmi alir...

Kiralik opsiyonuyla aliyorlar biraz olsun iyi bakalim olaya diye ama o maddeyi daha hic kullanmadik... Pinoya 3 verene kadar Dos santosa 5-6 verip alirdim (adamin ingilterede oynadi, dünya kupasinda döktürdü, bizde cok cok cok cok denedi belkide acilacakti... en önemliside ayagina top cok yakisiyordu ve yüzü ronaldinho reisi andiriyordu :D)

Kardesim her sey senin istedigin gibi olmak zorunda degil.B2B bana gore kranjar.Sana göre olmaya bilir.Herkese muhalefet olma.

iki ceza sahasının arasında kalan bolümü orta saha çizgisiyle ayrılmış iki kutu olarak farzedersek; bu iki kutuyu da kullanan, hem defansif hem de ofansif anlamda etkili olabilen futbolcular için kullnılan terim.

Umarım yeteri kadar acıklar box to box ın anlamını

colin_kazim08 colin kazim-richards

Just got to training... We have got camp now so gonna sleep for a little while big game tomorrow!!!

Box To Box'ı Pes "Tam Donanım"lı demiş..Yani herşeyden var demek galiba :)

MFUSA Jason Davis

Word out Germany is that Borussia Monchengladbach has accepted an offer for Michael Bradley, club as yet unknown.

Ecnebi twitterda bir kulübün teklifini kabul etti diyor Monchengladbach'ın. Kulübün ismini öğrenememiş sığır :)

Tansu Gürsel

M'gladbach, Bradley için teklif aldıklarını doğruladı. Hatta işin şu anda oyuncuya bağlı olduğunu da söylediler. Yakında sonuçlanacak gibi.

Tansu Gürsel

M'gladbach, Bradley için teklif aldıklarını doğruladı. Hatta işin şu anda oyuncuya bağlı olduğunu da söylediler. Yakında sonuçlanacak gibi.

s.a renkdaşlar

hadi bradley gel artık... haberler artmaya başladı gelecek gibi

Jaja bizde olsaydi is yaparmiydi ? Biliyorsunuz sezgin önermis trabzona onu (sadri sener söylemisti yanilmiyorsam... yani dogru bir olay bu)

Kesin yine Sezgin ilgileniyormuştur transferlerle o zaman ..

iyiki almamış cana'ya canlı bomba her an kırmızı yiyebilir diyenler mascerano'ya neler derdi cana'dan daha fazla kart yiyebilme potansiyeli olan bir oyuncu takımı her an eksik bırakabilir.barcelona'da forma şansı bulamıyor sene sonu yollanır liverpool'da beğenmiyordum şahsen iyiki almamışlar Cambiasso daha iyi mascherano'dan Arjantinli olarak. Bradleyi tercih ederim mascheranoya

Aslan'a bir Yiğit geliyor!G.Saray devre arasında başlattığı transfer harekatında rotayı Manisa'ya çevirdi.

Kazım, Culio, Yekta, Zapata ve Stancu ile kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar Manisa'nın milli oyuncusu Yiğit İncedemir ile prensipte anlaştı.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Manisaspor ile de masaya oturulduktan sonra bu transferin de önümüzdeki günlerde bitmesi bekleniyor.

SABAH

Der Abgang von Mittelfeldspieler Michael Bradley ist ganz offensichtlich beschlossene Sache. Am Rande der Pressekonferenz vor dem Bundesliga-Gastspiel bei Eintracht Frankfurt sickerte durch, dass der Amerikaner in die Türkei wechseln wird.

Sportdirektor Max Eberl bestätigte bereits: "Uns liegt ein Angebot vor, das wir annehmen. Jetzt liegt es am Spieler."

Borussia: Bradley wechselt offenbar in die Türkei | RP ONLINE

Bradley büyük ihtimal Türkiye'ye(Galatasaray) gidecek.

Sportif Direktör Max Eberl: "Bradley icin kabul edecegimiz cazip bir teklif var. Artik gerisi oyuncuya kalmis."

30 dakika önce yapilmis bu haber.

iyiki almamış cana'ya canlı bomba her an kırmızı yiyebilir diyenler mascerano'ya neler derdi cana'dan daha fazla kart yiyebilme potansiyeli olan bir oyuncu takımı her an eksik bırakabilir.barcelona'da forma şansı bulamıyor sene sonu yollanır liverpool'da beğenmiyordum şahsen iyiki almamışlar Cambiasso daha iyi mascherano'dan Arjantinli olarak Bradleyi tercih ederim mascheranoya

macherano müthiş adamdır en iyi orta sahalardan biri dünyada.

Aslan'a bir Yiğit geliyor!G.Saray devre arasında başlattığı transfer harekatında rotayı Manisa'ya çevirdi.

Kazım, Culio, Yekta, Zapata ve Stancu ile kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar Manisa'nın milli oyuncusu Yiğit İncedemir ile prensipte anlaştı.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Manisaspor ile de masaya oturulduktan sonra bu transferin de önümüzdeki günlerde bitmesi bekleniyor.

SABAH

Hagi yönetime, "Ben fenerli oyunci istemiyor, Galatasaray'lı oyunci istiyor" demiş olsa gerek ne kadar Cimbomlu var topluyoruz.. :)

Konu dışı ama erzurumdaki açılışdada kenan doğulu konser vermiş..Her açılışa Kenan doğulu;)

Biran önce transferi bitirmemiz lazım.

Bradley büyük ihtimal Türkiye'ye(Galatasaray) gidecek.

Sportif Direktör Max Eberl: "Bradley icin kabul edecegimiz cazip bir teklif var. Artik gerisi oyuncuya kalmis."

30 dakika önce yapilmis bu haber.

haydi inşallah.... her yerden haber gelmeye başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt