Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kel orta saha iyidir . :asd:

images

evet adam berbat ondan barçaya transfer oluyor arjantinin kaptanı! katalan oyuncular olmasa macherano her şekil oynar. mascherano busgetsten kat kat iyi futbolcudur. bradley ile kıyaslamam bile.

bırak allah aşkına ya ondan guardiola yüzüne bakmıyor barcelona'da diye her futbolcu iyi olacak diye birşey yok.Liverpool'unda hali kaç senedir ortada Busquets oynuyor mascherano yedek oturuyorsa ve girdiğindede performansı vasatsa ve gitmesi gündemdeyse senle tartışmaya bile girmem Real Madrid'deki Gago'dan farkı yok oda oynuyamıyor kaç senedir zaten

Stoperde Cana-Neill ön liberoda Bradley müthiş olur

tribundergi Tribun Dergi

Kicker’in haberine göre, Michael Bradley Galatasaray yolunda

tribundergi Tribun Dergi

Kicker’in haberine göre, Michael Bradley Galatasaray yolunda

1 minute ago Favorite Retweet Reply

ne kadar doğru bilemem..

Bizi basamak görmesi lazım gelmesi için

Misi'ye olanlari biliyorsa bence gelmez.

"offenbar" güya demek. Bradley söylenenlere göre Türkiye´ye gidecek demek. Güya anlaminda. Türkiye medyasini da kastediyor olabilirler

Görünüse görede diyebilirsin aslinda ama ben büyük ihtimal olarak cevirdim. Fark etmez zaten bizim disimizda taliplisi yoktur bence. Sunderland takimida Muntari'yi bitirmis galiba.

Bradleyin Gladbachtan ayrilacagi kesinde,bizemi Sunderlandami gidecek belli degil.

bırak allah aşkına ya ondan guardiola yüzüne bakmıyor barcelona'da diye her futbolcu iyi olacak diye birşey yok.Liverpool'unda hali kaç senedir ortada Busquets oynuyor mascherano yedek oturuyorsa ve girdiğindede performansı vasatsa ve gitmesi gündemdeyse senle tartışmaya bile girmem Real Madrid'deki Gago'dan farkı yok oda oynuyamıyor kaç senedir zaten

mascherano 2006-2007 de efsane liverpool orta sahasını olusturan adamlardan bırıydı

dunku busquets le karsılastıramazsın bile

suan busquets ıyı olabılır ama mascheranoyu sılıp atamazsın

Muhtemelen Bradley son kararı verecek. Biglia gibi istemezlik yapmasa bari. Ayrıca forvet arkasına ihtiyaç yok. Pino da Stancu da Culio da oynar orada. 4-3-3 ve 4-5-1 karışımı bir sistem olacak. Gerek yok forvet arkasına filan.

Ahmet Çakar: Mascherano adamsa Arjantin'i şampiyon yapsaydı.

Transfer olmadan 1-2 saat evvel hep böyle hareketlenir ortalik... Insallah buu hareketlenme transfer haberini getirir

Bradley'in istememe imkanı yok.Kaldığı takdirde küme düşecek o takımda.

Her ne kadar Lincoln sorunlu bir adam da olsa, onunla yaşananlar, üstüne Misimovic'e yapılanlardan sonra Almanya'dan kaliteli oyuncuların bize şu anki durumuzu da düşününce (lig, avrupa...) geleceğine, çok sıcak bakacağına inanmıyorum.

Umarım yanılırım.

Bradley'nin küme düşmemek umrunda olur mu acaba? Yoksa sezon sonu İngiltere'ye giderim diye mi düşünür ? Burada bizim yöneticilere düşüyor iş. Son dediğime ben de inanmadım, ciddi zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt