Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mascherano 2006-2007 de efsane liverpool orta sahasını olusturan adamlardan bırıydı

dunku busquets le karsılastıramazsın bile

suan busquets ıyı olabılır ama mascheranoyu sılıp atamazsın

Mascherano'yu Guardiola silip atmış en başta 70-80'lere doğru sokuyor oyuna yada önemsiz maçlarda mecburen oynatıyor girdiğindede kart yiyor ve o pas trafiğini bozuyor

Efehaaaaaan çık piyasaya. Azdırdın bizi sabah sabah burda. Almanca çalışmam lazım duyum beklediğimden çalışamıyorum bak.

[video=dailymotion;xgpqyb]https://www.dailymotion.com/video/xgpqyb_yekta-kurtulus-evlenme-teklifi-cyldyryn-maryy_sport#from=embed[/video]

Çıldırın marşı ile evlenme teklifi.Aslan Yekta:)

Daha önce verilmişmi bilmiyorum.Ayrıca yeri değil kusura bakmayın ama paylaşmak istedim..

Bu ne ya burda Beşiktaş falan yazıyor ne iş?

bradley gelecektir.efehanın vereceği transfer haberi volkan şendir ihtimalle.

[video=dailymotion;xgpqyb]https://www.dailymotion.com/video/xgpqyb_yekta-kurtulus-evlenme-teklifi-cyldyryn-maryy_sport#from=embed[/video]

Çıldırın marşı ile evlenme teklifi.Aslan Yekta:)

Daha önce verilmişmi bilmiyorum.Ayrıca yeri değil kusura bakmayın ama paylaşmak istedim..

Dün izledik.... Burda bir renktasimiz yarin gidip Yekta formasi almazsam top olayim demisti :D okadar yani

kicker de böyle bi haber var

Nach Finks Verpflichtung dürfte der Abschied von Michael Bradley kurz bevorstehen. Am US-Amerikaner ist neben dem FC Sunderland aus England nach neuesten Meldungen aus der Türkei auch Galatasaray Istanbul interessiert. Ein konkretes Angebot für Bradley (Vertrag bis 2012) traf bei der Borussia bis Mittwochmittag noch nicht ein.

Fink kararlılığını Michael Bradley ayrılmaları olasılığı sonra yakın oldu. Amerikan ilgi az Türkiye ve Galatasaray en son haberlere göre İngiltere'de Sunderland ektir. Bradley için somut bir teklif (2012 yılına kadar sözleşme altında) bir henüz Çarşamba öğlene kadar Borussia bir araya geldi.

S.a arkadaslar ceza almıstım sonunda aranıza geri döndüm.Varmı bir gelişme

------------------------ufuk---------------------------

sabri-----------neill------------cana-----------çağlar---

----------------------bradley--------------------------

--------------yekta--------------culio-----------------

pino--------------------------------------------arda---

----------------------baros----------------------------

yedekler:zapata-servet-balta-ayhan-kazım-stancu-emre çolak

mevcut kadroyla iyi işler yaparız.takım halinde savaşıp takım halinde hücum yapabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt