Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bradley biglia dan iyi mi bilmiyorum ama aralarında ufacık fark vardır o kadar ayrıca biglia nın söyle bir eksi si var

biglia belcika liginde oynuyor ve bologna dısında baska takım ilgilenmiyor

bradley ise almanya liginde oynuyor sunderland palermo vb kac tane takım ilgileniyor

bide sunderland sessegnon u alcakmıs öle diyolar onun için bradleyden vazgeçebilirler

Yüzlerce mac ha?enteresan.

Aynen yüzlerce maç Galatasaray şampiyon olduğunda 5-3'lük sivas maçı o sezon çoğu maç kötüydü ama takım iyiyken kimse görmedi milli takımın defans durumu euro 2008'de yenilen goller grup maçlarında yenilen goller sadece bizim takım için zarar değil milli takım içinde servet büyük şansızlıktır ülkede stoper yetişmediği için servetlere kalıyoruz

beyler bradleyin sporsoru NIKE... nikenin sitesinde var.... yoksaaaaaaaaaaaaa :D

Herenveende oynarken ligde 33 maç 15 gol 6 asist ve bu admaın asıl mevkii ön libero düşünün

Adam gitti istedi Biglia'yı , futbolcu gelmek istemedi. Bradley'i alıyor yahu, kıyaslanacak adam BAM , hatırlayın yaz transferini. Orta sahada adam yok biz Misimovic aldık. Koşan takım olacağız.

Daha teknik oyuncuların olduğunda daha çok gol pozisyonuna girersin. Bradley defansif bir adam değil. Ernst'ten üstün olduğu tarafı hücuma daha fazla katılması. Ernst'in tam tersi bu adam. Ernst'in hücum gücü kadar bunun defans gücü var. Defansif gücü kadar, Bradley'in hücum gücü var. Hareketli, paslaşan, uzun paslar atan bir orta saha işte.

Adnan Sezgin: Bradley sana 1.2 Milyon € tekif ediyoruz.

Bradley: Tamam ben zaten kulübümden 700 bin € alıyorum.

Adnan Sezgin:Son teklifim 600 Bin €.

Bradley:Oldu ben sizi ararım.

Carlos Bocanegra: " Bradley is like a pittbull. He´s running around all the time and the number 10´s of the teams hate that" :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt