Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet artik Bradley bizde diyebiliriz. Müthissssss... Sportif Direktörleri aciklama yapmis. Galatasaray´la anlastik diye. Bu is bitmistir

umarım dogrudur ama bkz. Formica, Galatasaray forması icinde görmeden bizim medyaya inanasım gelmiyor

2n6r95v.jpg

umarım dogrudur ama bkz. Formica, Galatasaray forması icinde görmeden bizim medyaya inanasım gelmiyor

Ben Alman medyasina inaniyorum zaten. Onlarda kolpa haber olmaz pek. Sportif Direktörleri aciklama yapmis iste. Anlastik demis. Is bitmistir bence.

Soner abi mesela 3-4 mesajı aynı anda alıntımı yapacaksın;

Her yorumun sağ alt köşesinde artı ya benzer bir işaret var.O işaretlere tıklıyorsun her yorum için ,ama en sonki yorumu direk alıntı yap diyorsun.

Ve kendi yorumunu ekliyorsun,olay budur abiciğim.

Teşekkürler

forum cok yavas ya, ben gidoyrum

Evet çok yavaş

Bradley hayirli olsun arkadaslar

Hayırlı olsun :)

alman medyasi en güvenilir medya bu dünyada...adamlar meselgini hakki ile yapiyorlar...bizim medya gibi yalan dolan degil...onlar diyorsa kesinlikle güvenebiliriz :)

gs kulüp ile anlasmis ama oyuncu ile pazarliklar sürüyor...hemen kaptirmayin kendinizi sonra hüsrana ugrariz...benden sölyemesi :)

Arkadaşlar misi gitmeden tranfer nasıl yapılıyor onu anlamıyorum ben..

Bradley'de gelirse sene sonunda yapacağımız tek şey Almanya veya diğer ülkelerde ki potansiyelli genç Türkleri almak.Mehmet Ekici,Tunay Torun,Ömer Toprak gibi.Şuanda ki mevcut Türk futbolcularımızın kalitesi çok düşük.

Boateng beğenilmez Milan alır.Owen beğenilmez M.unıted alır.Van bommel beğenilmez Milan alır.Toni beğenilmez roma alır vb..Ama bunları diyenlerin çoğu haklı çıktı iyi oynamadılar ama kendi takımına istemediğin adamlar senden çok daha iyi takımlarda sonuçta banko oynuyor.Kimseyi beğenmiyorlar

Cana-Culio-Bradley yaratıcılığı az olurmuş niye.Çoğu insan burda sol açık culioya gerek yok demiyor muydu.Hücumcu sayılır.

Bir zamanlar cana-elano-arda-kewell-keitalı komik kadrolar kuruluyordu.Elanoyla cana orta sahayı idare edermiş falan.Biz 1.5 senedir ne çektiysek böyle saçma tek yönlü oyuncular yüzünden çektik.Orta sahayı ele al gerisi gelir.

Hem herkes ernsti beğeniyor ama şimdi bradley eleştiriliyor.Ernstden daha genç ernstden daha çok ofansa katılan oyuncu.

Hem geri hem ileriyle gidebilecek oyuncu lazım daha iyisi varsa bu paralara alırlar yoksa buda iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt