Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renkdaş bizim takım 2 3 yıldır bi kere bile tam kadro antrenman yapamamışken kontenjanı düşünüyorsunuz şurda 2 gün sonra başlayacak sakatlıklar gene.....

Belki okutmuşlardır takımı :D ..Sakatlık olmazsa Baroş tüm yabancıları 5 ile çarpar/7 ile böler. Reisi özledim vallahi.Hucüm gücünün yarısı ona bağlı :)

Bradley,de ön libero olduğuna göre cana stopere çekilip kewell ve misi,de gönderilmelidir.

Şu Cana'ya takmasanız olmaz dimi.Neyini beğenmiyorsunuzi,gol atmıyor asist yapmıyor diye nedir bu ön yargı?Galatasaray formasının hakkını veriyor mu?Sonuna kadar veriyor.Lorik Cana gibi bir kaptanı eleştirirken bu takımın ortasahasında Sarp'ların,Barış'ların oynadığını unutmayın.İlk önce bu formaya yakışmayanları eleştirmeyi öğrenin sonrada Cana'ya sıra gelirse eleştirirsiniz!!

Şu Cana'ya takmasanız olmaz dimi.Neyini beğenmiyorsunuzi,gol atmıyor asist yapmıyor diye nedir bu ön yargı?Galatasaray formasının hakkını veriyor mu?Sonuna kadar veriyor.Lorik Cana gibi bir kaptanı eleştirirken bu takımın ortasahasında Sarp'ların,Barış'ların oynadığını unutmayın.İlk önce bu formaya yakışmayanları eleştirmeyi öğrenin sonrada Cana'ya sıra gelirse eleştirirsiniz!!

2 metre öndeki adamin ayagina pas atamiyor

ha baris atamamis, ha cana

ne fark ediyor?

barisi da begenmiyorum, canayi da.

ama canayi (kkarakteri, sicak kanli olmasi vs vs) severim, baristan ise nefret ederim.

---------zapata----------

sabri-neill--cana----caglar

---------bradley---------

------yekta--culio

kazim----------------arda

---------stancu----------

Bradley beğenmeyen arkadaş sendin dimi? he tamam

Cana'mı Bradley mi desen Cana derim. Bradley'i beğenmediğim filan yok iyi oyuncudur benim bradley'i istemem sebebim Yektadan daha iyi olduğunu düşünmediğim için ve aradığımız oyuncu olmadığı içindir. Ancak gelirse onuda bağrımıza basarız.

bir alex değil diye heralde :D rıdvanı fazla izliyo demek ki yurdum insanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt