Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu Cana'ya takmasanız olmaz dimi.Neyini beğenmiyorsunuzi,gol atmıyor asist yapmıyor diye nedir bu ön yargı?Galatasaray formasının hakkını veriyor mu?Sonuna kadar veriyor.Lorik Cana gibi bir kaptanı eleştirirken bu takımın ortasahasında Sarp'ların,Barış'ların oynadığını unutmayın.İlk önce bu formaya yakışmayanları eleştirmeyi öğrenin sonrada Cana'ya sıra gelirse eleştirirsiniz!!

brezilyalı degil Yaser sambacı olsa çok kıymetli olur

S15215511.jpg

CANA yı tartışmayın takım iyide cana mı kötü?

Bradley gelecek olsaydı DHA yazardı ligtv çok kişiyi getirdi ne kadar güvenilir soru işareti :/

Adamın darbe almadan ayağı kırıldı. Stad değil patates tarlası , Baroş gibi forveti 20-30 'a alamazsın.Niang Viang ediyor ligimizde. Bi kavuşsa sağlığına bana göre Türkiye yi bırak avrupanın sayılı forvetlerinden biri.

Türkiye gibi sert liglerde bu forvetler de yeter artık diyor.Neill Niang'ın gadasını aldığından beri Niang kaçak güreşiyor, bir halt oynamıyor. Baros öyle değil işte.Savaşıyor, didiniyor, adelesi kopana kadar oynuyor.

Baros gibi adamlar lazım.Artı Cana,Neill gibi topa sert giren ve ruh taşıyan oyuncularda lazım.

formica nin menejeri aciklama yapmis.

Uzun süredir Galatasaray´dan ses çıkmıyordu. Oyuncu Galatasaray´da oynamayı çok istiyor. Ben de Galatasaraylı yöneticilerle yaptığım görüşmelerde bunu belirttim. Oyuncu ve Galatasaray arasında sorun yok. Şu anda tek sorun para. Bildiğim kadarıyla iki kulüp parada anlaşamamış durumdalar. Biz sorunun geçen hafta çözüleceğini düşünüyorduk ancak Galatasaraylı yöneticilerden 2 hafta kadar ses çıkmadı. Fakat dün Formica için Galatasaray´ın Newell´s Old Boys yöneticileri ile tekrar görüşmeye başladığı bilgisini aldım. Şu anda Formica iki kulübün anlaşmasını bekliyor." dedi.

Ayrıca "Formica´ya Avrupa´dan başka teklif var mı?" sorumuza ise menajer Basualdo "İtalya´dan bazı teklifler alıyoruz ancak öncelik Galatasaray´da. Bu olayın çözülmesini bekliyoruz" diyerek cevap verdi ve sözlerini noktaladı.

Sene sonu için anlaşılır.

Ara transferde üst üste bombalar patlatan Galatasaray´da Formica transferi merak konusu oldu.

Okurlarımızdan gelen yoğun talep üzerine geçtiğimiz günlerde telefonla ulaştığımız Formica´nın menajeri Fabian Basualdo´ya bir kez daha ulaştık.

Formica´nın Galatasaray´a transferinin ne aşamada olduğunu sorduğumuz menajer Basualdo konu ile ilgili olarak "Uzun süredir Galatasaray´dan ses çıkmıyordu. Oyuncu Galatasaray´da oynamayı çok istiyor. Ben de Galatasaraylı yöneticilerle yaptığım görüşmelerde bunu belirttim. Oyuncu ve Galatasaray arasında sorun yok. Şu anda tek sorun para. Bildiğim kadarıyla iki kulüp parada anlaşamamış durumdalar. Biz sorunun geçen hafta çözüleceğini düşünüyorduk ancak Galatasaraylı yöneticilerden 2 hafta kadar ses çıkmadı. Fakat dün Formica için Galatasaray´ın Newell´s Old Boys yöneticileri ile tekrar görüşmeye başladığı bilgisini aldım. Şu anda Formica iki kulübün anlaşmasını bekliyor." dedi.

Ayrıca "Formica´ya Avrupa´dan başka teklif var mı?" sorumuza ise menajer Basualdo "İtalya´dan bazı teklifler alıyoruz ancak öncelik Galatasaray´da. Bu olayın çözülmesini bekliyoruz" diyerek cevap verdi ve sözlerini noktaladı.

--------------ufuk-------------------

--------neill----------cana-----------

sabri---------------------------çağlar

------------bradley------------------

---------------------yekta------------

--------------stancu------------------

--kazım------------------------arda---

--------------baros---------------------

--------------ufuk-------------------

--------neill----------cana-----------

sabri---------------------------çağlar

------------bradley------------------

---------------------yekta------------

--------------stancu------------------

--kazım------------------------arda---

--------------baros---------------------

Culio'suz kadro leş.

Türkiye gibi sert liglerde bu forvetler de yeter artık diyor.Neill Niang'ın gadasını aldığından beri Niang kaçak güreşiyor, bir halt oynamıyor. Baros öyle değil işte.Savaşıyor, didiniyor, adelesi kopana kadar oynuyor.

Baros gibi adamlar lazım.Artı Cana,Neill gibi topa sert giren ve ruh taşıyan oyuncularda lazım.

Beni düşündüren Baroş iyileşmiş ilk 11 i garanti..(1-2 maç sonra ısınması açısından) Bradley diyor herkes oda gelirse ilk 6 yabancı nasıl olacak, kaleye yabancı geçerse hepten sı.tık.

Zapata, Neill, Cana, İnsua, Bradley, Culio, Pino, Stancu, Kewell, Baros

EEE kim oynayacak ?

Buyur cenaze namazına :D

Arkadaşlar, Lorik Cana konusu mevcuttur, Cana'yı tartışmak isteyenler oraya yazabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt