Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: Transfer Nöbeti
daha önce defalarca yazdım ama yanındaki orta saha oyuncularına bağlı olarak admaın performansı arttı.marsilya böyle sudnerland böyle.
Ha zaten sene sonu Servet olmayacağından Cana-Neill ikilisi en sağlıklısı olacaktır.
Cana hakkinda aylardir cok tartistik ,konustuk son kez yazalimda printleyenler printlesin ,not alanlarda not alsin bu defterde burda kapansin.
Beyler Cana stoper icin transfer edilseydi kral futbolcuydu lafimiz yok ama orta saha icin malesef yetersiz bunu Galatasaray icin soyluyorum.Baska tarz takimlarda tercih edilebilir orasi ayri.Hagi kendisini orta sahada oynatamyacak bosuna yirtinmayin,biraz uyanik olsaniz bunu kulubun topu iyi kullanabilen bir on libero aramasindanda anlarsiniz ama gozleriniz fanatizimden kor olmus diyelim artik.Orta sahada forma almasi olasi gozukmuyor.Cana bu takimda kalirsa rakibi Neill'dir bu saat'den sonra baskasi degil.Stopede bende begeniyorum kendisini.Tartismayi bu yonde yaparsak daha iyi sonuc aliriz diye tahmin ediyorum.Genede kabul edemeyenler olursa bir iki hafta icinde olay netlesir,hepimiz rahatlariz.
daha önce defalarca yazdım ama yanındaki orta saha oyuncularına bağlı olarak admaın performansı arttı.marsilya böyle sudnerland böyle.
Ha zaten sene sonu Servet olmayacağından Cana-Neill ikilisi en sağlıklısı olacaktır.