Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cana hakkinda aylardir cok tartistik ,konustuk son kez yazalimda printleyenler printlesin ,not alanlarda not alsin bu defterde burda kapansin.

Beyler Cana stoper icin transfer edilseydi kral futbolcuydu lafimiz yok ama orta saha icin malesef yetersiz bunu Galatasaray icin soyluyorum.Baska tarz takimlarda tercih edilebilir orasi ayri.Hagi kendisini orta sahada oynatamyacak bosuna yirtinmayin,biraz uyanik olsaniz bunu kulubun topu iyi kullanabilen bir on libero aramasindanda anlarsiniz ama gozleriniz fanatizimden kor olmus diyelim artik.Orta sahada forma almasi olasi gozukmuyor.Cana bu takimda kalirsa rakibi Neill'dir bu saat'den sonra baskasi degil.Stopede bende begeniyorum kendisini.Tartismayi bu yonde yaparsak daha iyi sonuc aliriz diye tahmin ediyorum.Genede kabul edemeyenler olursa bir iki hafta icinde olay netlesir,hepimiz rahatlariz.

daha önce defalarca yazdım ama yanındaki orta saha oyuncularına bağlı olarak admaın performansı arttı.marsilya böyle sudnerland böyle.

Ha zaten sene sonu Servet olmayacağından Cana-Neill ikilisi en sağlıklısı olacaktır.

Ibrahim Yazici Volkan icin: "Ben rakibime niye iyi oynucumu verim ki. Olacaksa bile öyle bir teklif gelmeliki geri ceviremezsiniz. Ben kimseyle görüsmedim zaten, benim adima görüsenler olmus olabilir"

Radyosporda konustu simdi.

Demekki görüsstük ama teklifi begenmediler.

bu yerli piyasası yersiz şekilde arttı hep tüpçü ve azizin yüzünden

-----------Ufuk------------

Sabri---Neill---Servet---Boş

--Bradley---Cana---Culio---

---Pino---Baros---Arda---

Hala sol bekimiz yok, Volkan Şen'i sağ kanada alsak (Kazım'ı geçiniz), sola da iyi bir yabancı alsak güzel olur aslında. Bir de Cana ve Bradley beraber oynarlarsa çok mu kazma bir orta saha olur acaba? :)

sondakika.jpg

Formica bizi istiyor, bizi bekliyormus.

Bu arada Lorik Cana'yı beğenmeyenlere kötü bir haberim var ( bunu Hagi geldikten 1 hafta sonra açıklamıştım, sürekli 50. dakikalarda çıkmasına rağmen )

Hagi, Lorik Cana'yı çok beğeniyor - Tugay'da öyle - Sürekli ilk 11'de oynayacağına eminim

Beyler Lucas reiste ön libero olarak çok iyi lan.Son iki maçında gitmeden orada oynamıştı ve iyi oynamıştı.Neill de liberoya geçebilir, önlerine Culio, Bradley.

roscky:bir türk takımından teklif aldım sene sonunda olabilir.

lorik_cana.jpg

S15215511.jpg

blessure2.jpg

schachtjor_donezk___olympique_marseille_2_0_14.jpg

lorik_cana_1469372c.jpg

1252774004_spt_ai_sunderland_hull_27.jpg

Takımda bu kadar barzo, bu kadar kaçak oynayan, hata yapacağım diye top almaya korkan adamlar varken takımın ruhu LORİK CANA GİTSİN EVET !

lorik cana yı istemeyenler bu adamdan ne bekler anlamış değilim adam ne yapsın daha topu bizim kaleciden alıp herkesi geçip boş kaleye röveşata mı çeksin

Yönetim nasil isler yapiyor anlamak mümkün degil :) Gladbach sportif direktörü Galatasaray´la anlastik, Bradley Galatasaray´la son pürüzleri gideriyor su anda der, Formica´nin menejeri Galatasaray 2 gündür Newells kulübüyle görüsüyor, Formica Galatasaray´i bekliyor der, diger cikar Rosicky Galatasaray´da der :D Anlamadim valla :D Bizim kulüp futbolcularin duygulariyla oynayip yari yolda birakmasini cok seviyor galiba :D

İnsua takımda ki açık ara en iyi sol bek ve performansı ile bunu kanıtlıyor, bunun farkındasındır umarım, gerçi doğru ya Hagi kiralık oyuncu istemiyor :o

yok artık ya insuayı hakan unsal mertebesıne falan cıkarırsın sen ıkı uc mac daha oynasa,insua oynadıgı butun maclarda o taraf korıdor oluyor aynı zamanda hakan balta oynadıgı zamanda oyle sol bekı ancak caglar duzeltır baskası ılac olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt