Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Parcali gibisi var mi be. Diger formalar hic hosuma gitmez benim ezelden beri. en begendigim formalar hep parcali formalar olur. Baska forma da almam zaten ben. Annem hic anlamaz :D Niye her sene ayni formayi alirsin be salak oglum der :D

caner i bulun:D

bombayi birakip kacti kendisi,biseler biliyor:D

ulan yine son güne kaldı adam gelcek antreman yapcak form tutcak ölme eşşeğim ölme inşallah culio gibi adam alırlar da sıkıntı olmaz

ben hala şampiyonluk şansımızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum

Sampiyonluk sansimiz yok maalesef Mert. Bunu kabul etmemiz gerekir. Trabzonspor´un 5 mac kaybedip Galatasaray´in 17 galibiyet alacagini mi düsünüyorsun? Imkansiz. 4. olalim büyük basari bence. Kayserispor´un +3 mac avantaji var. Onlari yakalayalim yeter. Bursaspor´u da yakalayacagimizi düsünüyorum.

benim sampiyonluk adaylarim bursa ve fener.

Arkadaşlar üzgünüm ama bradley haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Tam 3 yönetici de bradley ismini yalanladı. Yani kadro yapıyorsunuz, çok güzel oldu diyorsunuz ama daha sonra hayal kırıklığına uğramayın bradley transferi tamamlanmamıştır hatta şuanda Galatasaray yönetiminden hiçbir yöneticinin bradley ile ilgili hiçbir girişimi olmamıştır, Biglia için pazarlıklar devam etmektedir.

Alper Mert

efrain juarezin menajeri galatasarayla anlaştık ama futbolcu bresciaya gitti demiş celticte oynuyor meksikalı 88 doğumlu futbolcu

Arkadaşlar üzgünüm ama bradley haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Tam 3 yönetici de bradley ismini yalanladı. Yani kadro yapıyorsunuz, çok güzel oldu diyorsunuz ama daha sonra hayal kırıklığına uğramayın bradley transferi tamamlanmamıştır hatta şuanda Galatasaray yönetiminden hiçbir yöneticinin bradley ile ilgili hiçbir girişimi olmamıştır, Biglia için pazarlıklar devam etmektedir.

Alper Mert

Bradley den önce iki adam var öncelikte.Onlar bitirilmeye çalışılacak.Bradley yedek.

Hepimiz Galatasaraylıyız fakat şampiyonluk şansımızı maalesef ilk yarıda evimizde oynadığımız maçlarda kaybettik bu saatten sonra avrupa kupalarını kovalamaktan başka şansımız yok inşallah ş.ligi olur olmazsada uefada idare edicez ne yapalım

Bence bursa ilk 4'e giremez, fener sol bek ve orta saha almaz ise o da ilk 4'e giremez. trabzon-Galatasaray-beşiktaş ilk 3 olur, gerisi beni ilgilendirmez :)

Trabzon-Bursa-Fenerbahçe-Kayseri-Galatasaray-Beşiktaş şeklinde sıralanır lig.

Sampiyonluk sansimiz yok maalesef Mert. Bunu kabul etmemiz gerekir. Trabzonspor´un 5 mac kaybedip Galatasaray´in 17 galibiyet alacagini mi düsünüyorsun? Imkansiz. 4. olalim büyük basari bence. Kayserispor´un +3 mac avantaji var. Onlari yakalayalim yeter. Bursaspor´u da yakalayacagimizi düsünüyorum.

sen şansımızın olmadığı kanısına varmaya devam et fener bu hafta trabzonu konuk ediyor bence büyük ihtimal yenecek bizde bursayı yenersek liderle 14 puan var zorda olsa şansımız var ve o trabzon daha bize gelecek daha beşiktaşa gidecek kayseriye gidecek bursa 2.devre tırt bence bursa maçı en kolay maçlarımızdan biri olacak

Alper Mert

nerde yazmis alper mert bunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt