Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

taraftar olarak biz arda yı harcamadan gıtmesı lazım bence, bu taraftar kımlerı gondermedı ki takımdan arda'da bu kervana katılmadan once kendılıgınden güzelce ayrılsa iyi olucak.Arda'yı hepımız cok sevıyoruz ama durum bu malesef

bilakis arda kendini harcadı harcıyor bu tavırlara başka takım taraftarları bizim kadar tahammül edemezlerdi arda kendini, karakterini harcamadan çekip gitmeli önünü açmalılar ama şu haliyle en çok a. madride kadar gider şut özelliği olmayan bi ofansif oyuncuyu kolay kolay almazlar

Oh be 3 güzel haber aldım bugun

1-Bradley bizde

2-Suarez bizde

3-M.Yalcındag besiktas sadece bizimle oynayacagı maclarda bu stada gelir:D

Güzel oldu güzel

Aynen kardeş. Beşiktaş'ın TTA'da oynamasını hiç istemiyordum. Bradley içinde yazın o kadar totem yaptım gelmedi ama umarım şimdi geleck :)

Arda mı durmadan kamera karşısında yoksa kameralar mı durmadan Arda'nın yakasında ben şüpheliyim. Adamın tüm hayatı didik didik edildi ya bi rahat bırakılsın şu adam. Sevgiline karışılır, gezmesine karışılır, Arda'da yaratılan stres kimsede yoktur, ki bence formsuzluğunu büyük sebebi stres. Sonra diyoruz ki Türkiye'den yıldız çıkmıyor. Mesut'un hayatına ne kadar karışılmıştır Almanya'da Almanya'da oturan renktaşlar söyleyebilirlermi benim hiçbir fikrim yok ama Arda'ya yapılan baskının %5inin yapıldığını düşünmüyorum. Arda çok büyüj yetenek ama maalesef zorla söndürülüyor.

Kimse birşey demiyor ama göz önünde durmasın ordan oraya gitmesin kız arkadaşıda ünlü zaten hemen olay oluyorlar. Gerçi kızın işine geliyordur ama Arda nın bu tür gündemlere ihtiyacı yok düzene sokması lazım hayatını. Adam gibi evlensin ya :)

hayirli aksamlar dunya guzeli renktaslarim. bradley konusunda bir gelisme var mi?

Arda mı durmadan kamera karşısında yoksa kameralar mı durmadan Arda'nın yakasında ben şüpheliyim. Adamın tüm hayatı didik didik edildi ya bi rahat bırakılsın şu adam. Sevgiline karışılır, gezmesine karışılır, Arda'da yaratılan stres kimsede yoktur, ki bence formsuzluğunu büyük sebebi stres. Sonra diyoruz ki Türkiye'den yıldız çıkmıyor. Mesut'un hayatına ne kadar karışılmıştır Almanya'da Almanya'da oturan renktaşlar söyleyebilirlermi benim hiçbir fikrim yok ama Arda'ya yapılan baskının %5inin yapıldığını düşünmüyorum. Arda çok büyüj yetenek ama maalesef zorla söndürülüyor.

Renktaş katılıyorum sana.Arda kendini bitirmedi.Medya Arda'yı bitirdi.Sana ne Arda'nın özel hayatından , sanane sevgilisinden ya.Adamın her gittiği yer sizi neden bu kadar ilgilendiriyor.Bence Arda gibi bir oyuncumuz olduğu için imrenmeliyiz.Neden çünkü o kadar medyanın baskısı altında olmasına rağmen Galatasaraylılığını hiç bir zaman kaybetmedi.Sakatlığıda ciddidir.Şuan oyuncular arasında ruh arayacaksak biri Neill,biri Sabri diğeri Arda'dır...Sakatlığı bitincede aslanlar gibi çıkar oynar,affettirir kendinin.

Galatasaray'a verdik demedi.

Kime verceklermiş:)

M'Gladbach sportif direktörü Max Eberl, Alman basınına yaptığı açıklamada, 'Bradley'i aslında satmayı düşünmüyorduk ancak Galatasaray'ın teklifi çok cazipti ve bizde Bradley'i sarı-kırmızılara vermeye karar verdik' dedi.

böyle biliyorum usta ben

Arda mı durmadan kamera karşısında yoksa kameralar mı durmadan Arda'nın yakasında ben şüpheliyim. Adamın tüm hayatı didik didik edildi ya bi rahat bırakılsın şu adam. Sevgiline karışılır, gezmesine karışılır, Arda'da yaratılan stres kimsede yoktur, ki bence formsuzluğunu büyük sebebi stres. Sonra diyoruz ki Türkiye'den yıldız çıkmıyor. Mesut'un hayatına ne kadar karışılmıştır Almanya'da Almanya'da oturan renktaşlar söyleyebilirlermi benim hiçbir fikrim yok ama Arda'ya yapılan baskının %5inin yapıldığını düşünmüyorum. Arda çok büyük yetenek ama maalesef zorla söndürülüyor.

bence arda kameralar karşısında, yok köfteci açılışı yok midyecide şölen madem rahatsız kameralardan görünce niye can atıyor. üstelik medya mensuplarının merkez üssünde sinema kapatırsan yasak koyulduğu halde açılışlara gider fb başkanından kaptan olarak ulan lafını yersen bunda taraftarın medyanın suçu ne. ama en büyük suş kaptanlık verip şımartan adnan bol-at ındır vesselam :<

Kime verceklermiş:)

M'Gladbach sportif direktörü Max Eberl, Alman basınına yaptığı açıklamada, 'Bradley'i aslında satmayı düşünmüyorduk ancak Galatasaray'ın teklifi çok cazipti ve bizde Bradley'i sarı-kırmızılara vermeye karar verdik' dedi.

böyle biliyorum usta ben

Fatih Demireli bu açıklamayı doğrulamadı.Öyle bir açıklama yok.

Ardaya şöyle temiz düzenli helal süt emmiş eve bağlayacak olan bir kız bulup başını bağlaması lazım annesinin. Yoksa Arda da düzenli hayat diye birşey yok gibi bi gün orda bi gün burda kamera hep karşısında.

Fatih Demireli

Gelen sorulara cevap; Max Eberl'in "Galatasaray ile anlastik" diye bir aciklamasi yok. "Bir kulüple anlastik, is Michael'e kaldi" dedi.

Fatih demireli kim?

Neyse insallah sonuclanır o zaman diyelim Biglia veya bradley benim icin farketmez iki isimden biri alınsında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt