Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ardaya şöyle temiz düzenli helal süt emmiş eve bağlayacak olan bir kız bulup başını bağlaması lazım annesinin. Yoksa Arda da düzenli hayat diye birşey yok gibi bi gün orda bi gün burda kamera hep karşısında.

Arda konusu mevcut orda konuşsanız daha güzel olmaz mı ? :D

Ardaya şöyle temiz düzenli helal süt emmiş eve bağlayacak olan bir kız bulup başını bağlaması lazım annesinin. Yoksa Arda da düzenli hayat diye birşey yok gibi bi gün orda bi gün burda kamera hep karşısında.

Saçmalamayın ya.Milletin kız arkadaşının helal sütü emip emmediğine siz mi karar vereceksiniz...

ben de bigliayı tercih ederim ama bradley de olsa yok demem, bir de bu ikisi dışında rosicky gibi show yönleri kuvvetli ve vizüel futbol ziyafeti çekecek bir ofansif ortasaha alınması tercihim olurdu çünkü kadro dışı kalan misi dışında klas topçumuz yok gibi geliyor bana

bence arda kameralar karşısında, yok köfteci açılışı yok midyecide şölen madem rahatsız kameralardan görünce niye can atıyor. üstelik medya mensuplarının merkez üssünde sinema kapatırsan yasak koyulduğu halde açılışlara gider fb başkanından kaptan olarak ulan lafını yersen bunda taraftarın medyanın suçu ne. ama en büyük suş kaptanlık verip şımartan adnan bol-at ındır vesselam :<

adam Galatasaray'ın kaptanı. Kameralar onunla ilgilenmiyorda midyecinin açılışıylamı ilgileniyor sence. Arda bu kamera meraklısı bi insanmı ya Arda'nın karakterini hepimiz biliyoruz renktaşlar yapmayın, en büyük Türk yetenek Arda'dır, onu kabullenemeyen taraflı medyanın yüzünden Arda sönüyor ya en çok buna içim yanıyor. Aziz yıldırım Arda'ya ulan demiş. Arda'nın suçu ne ? Ya aziz'in topçuları hergün başka mekanda binbir kızla, ama asıl olay arda yine neden ? Medya Arda'yı iyice Batuhan gibi göstermeye başladı herkes de içten içe öyle düşünmeye başladı sonra gelip medyanın suçu yok demeyin. %100 medyanındır bütün suç.

Eyvallah hocam saol mynette lig tvde falan öyle görünce dedim kesin aldık galiba iş imzaya kaldı diye düşünmüştüm

Tunay Torun A Milli kadrosuna çağırılmış,inşallah kaparız bu adamı..

Renktaş katılıyorum sana.Arda kendini bitirmedi.Medya Arda'yı bitirdi.Sana ne Arda'nın özel hayatından , sanane sevgilisinden ya.Adamın her gittiği yer sizi neden bu kadar ilgilendiriyor.Bence Arda gibi bir oyuncumuz olduğu için imrenmeliyiz.Neden çünkü o kadar medyanın baskısı altında olmasına rağmen Galatasaraylılığını hiç bir zaman kaybetmedi.Sakatlığıda ciddidir.Şuan oyuncular arasında ruh arayacaksak biri Neill,biri Sabri diğeri Arda'dır...Sakatlığı bitincede aslanlar gibi çıkar oynar,affettirir kendinin.

haklısın renktaş. +1905

Arda'nın sevgilisine beste yapan terbiyesiz tribün grubu bitirdi Arda'yı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt