Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fakat transferin kesin olucagini soyluyor ama bu bradley degilmis

belkide bradly dir ama araya birilerinin girilmesinden çekiniliyordur bu yüzden böyle diyorlardır sanmıyorum başkasının olduğunu çünki eskisi gibi medyaya yansımadan transfer yapamıyoruz.

Haci krav maga calisiyorum 7 senedir kolu bacagi kaybetmiyesin ? :lol::lol::lol::lol:

Ne biliyorsun belki adam dayak yemek istiyor. Alismis kudurmustan beterdir..Hosuna gidiyordur dayak yemek. Muptelasi olmus. Gidin hayrina agzini burnunu yamultun sevaptir..

A.Sezgin'in bugüne kadar transfer ile ilgili verdigi bir demec gösterin renktas. medya tamamiyle A.Sezgin hakkında atıyor

Ama bunu soyleyen kiside daha once takip ettigim kadariyla ilk stoch'u fenere kaptirdgimizi soyleyen insan yani duyumda vermiyor aslinda kendisi sadece bradley ile alakamiz olmadigini cok bilgi kirlilgi oldugunu soyledi

Indianapolis olur mu hacut ? 2 saate ordayim :D :D :D

Hadi hadi bu gece sanslisin. Ufak bir isim cikti..
free-scared-smileys-366.gif

belkide bradly dir ama araya birilerinin girilmesinden çekiniliyordur bu yüzden böyle diyorlardır sanmıyorum başkasının olduğunu çünki eskisi gibi medyaya yansımadan transfer yapamıyoruz.

renkdas zaten giricek takim belli ya biglia'ya girerler yada bradleye ikiside aradiklari oyuncu ama bana gore yanlis oyuncular fb icin sirf killigina girerler

-Yalçın Dümer:m bradley GALATASARAY da hayırlı olsun

-X:Yalcin abi hafta sonu SPK acikmi ? yani Cumartesi veya pazar aciklanma ihtimali varmi yoksa Pazartesimi aciklanir ?

-Yalçın Dümer: pazartesi

-Fazil Unverdi: sezgin bradley yok diyor, başkası var diyor...bu kadar bilgi kirliliği olan bir yerde millet kime inanacağını şaşırdı artık vallahi...

-Yalçın Dümer: adnan abi yalanı sever gsaray menfahati için

-Fazil Unverdi: sezgin transfer yok mu dedi...yoksa transferi kapattık mı dedi... bence yüzde yüz transfer olacak yüzde yüz...

-Yalçın Dümer: bradley i adnan sezgin aldı of fazıl tanımıyor musun

-Yalçın Dümer: aldık bitti galatasaray dan iyisini mi bulacak

muhabbet bu yorumlarınız neler :D

hahaha ha söyle

reumennplatza sicak bakmiyorum

arkadaslarima bir sov sunmak istiyorum, orda yeterince yer yok

en iyisi westbahnhofun icinde, yada daha da iyisi praterstern parkta )))))

Yolun düserse Alamanya ya buyur gelir, misafirim ol, iki güres tutuariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt