Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lincolnu kesin sezgin getirdi onu biliyorum. hatta lincoln sezgin icin futboldan anliyor demisti bi ara :D

Bu arada scoutgs gene gene yeniden formica biglia haberlerini koymuş özür mesajını kaldırmış ilginç

Bi saattir bildiğim yerlere bakıyorum yeni bir haber yok ama aramaya devam:D,

23rmzqx.gif

ekrana vurdum böcek var diye allahım yaa:D

Haldun Üstünel'in getirdiği oyuncular isim olarak iyi, ama sahada varlık gösteremediler. Baros, Kewell ve Keita hariç. Ve Neill.

Adnan Sezgin'in son zamanlarda getirdiği oyuncular ise isim olarak tanınmamış, ama sahada etkililer. Cana, Pino, yenilerden Yekta, Kazım, Culio, gelirse eğer Bradley. Zapatayı sevemedim ben.

Ve Bradley'i kesin aldık gözüyle bakıyorum. Nedenlerini madde madde yazayım.

1- Heryerde Bradley'i aldık diye haberler var.

2- Açıklanmamasının sebebi Misimoviç'le olan sözleşme fesh görüşmeleri diye düşünüyorum. Çünkü Bradley'i resmi olarak açıklarsanız, Misimoviç'in elini güçlendirirsiniz.

3- Adnan Sezgin'in Bradley'le ilgilenmedik,almadık demesi bence 2. maddede yazdığım şeyle ilgili.

4- Mönchengladbach sportif direktörü sanıyorum büyük bir kulüple anlaştık diyor ama isim vermiyor. Bence yine 2. maddeyle ilgili. Adnan Sezgin basına açıklama yapmayın demiş olabilir. Şuan Misimoviçle görüşmelerimiz sürüyor diye.

5- Diyelim Bradley Palermo yada S.Moskovaya gitti. Niye onlar açıklamadı? (Onların Misimovic gibi sorunlu oyuncuları mı var acaba? :lol::lol:)

Özür haberini çekmişler formica ve biglia haberlerini alta gene koymuşlar ilk verdikleri haber var ya onu geri çekmişlerdi şimdi altlara da olsa geri koymuşlar gene

Edit: Şimdi formica ve biglia yı da geri çektiler oyun mu oynuyorlar ne :D Ciddiyim

scoutgs - galatasaray sözlük

inanmayanlar için bi tek ben görmedim yani

bu basligin adi neden haldun ustunel trasnfer nobeti ? adnan sezgin olmasi gerekmiyomu adama haksizlik yapmis olmuyormuyuz hele bradley trasnferi gerceklesire sirf onun hatirina isin ona verilmeli diye dununuyorum haksizmiyim?

bu basligin adi neden haldun ustunel trasnfer nobeti ? adnan sezgin olmasi gerekmiyomu adama haksizlik yapmis olmuyormuyuz hele bradley trasnferi gerceklesire sirf onun hatirina isin ona verilmeli diye dununuyorum haksizmiyim?

Bu başlığın değişmesi için Bradley den daha büyük bir ismin Galatasaraya gelmesi lazım bence:D O yüzden Haldun Üstünel olarak duruyor başlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt