Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ertuğrul Sağlam daha geçen söylemedi mi kadrodo düşünmediğini ? Şimdide çıkıp açıklama mı yapıyor ? Saçma ... Volkan için hala ümidim var.Avrupadan gurbetçilerede önem versin yönetim.Ayhan'dan , Sarp'tan , Aydın'dan kurtulmanın zamanı geldi.Onların yerlerine yedek arasınlar artık.

EfehanYıldızBlog vs EmreKartalBlog

İzliyoruz :lol:

tumblr_lfr2aiymmF1qd23jbo1_500.gif

Ulan,dünyanin en serefsiz medyasi bizim medyadir,Adnan Polatin basbakanin gönlünü almak icin Erzuruma uctugunu ve basbakanin Polatin sadece tebessüm yaparak elini sIktIgini yazmislar,ne yapacakti basbakan,Polatin boynunami sarilacakti?gönlünü almak icin Eruruma gittigini yazmislar,ulan Polat zaten Erzurumlu ve Erzurumda sevilen bir insan,tabiki kis oyunlarina gidecek.

volkan gelmeyecek bursaspor sitesinden ertuğrul sağlam açıklama yapmış . bradley ise yine her sene olduğu gibi yem olarak düşünüyorum . başka bir isim gelcek bence

aynen şaşırtmaca bir isim bekliyor bizi... bazı futbolcular hala imza atmıyorsa bunda adnan sezgin klasik son dakika transfer atakları vardır. şimdi adnan son dakika transferi yapacak diyecek beceriksiz, adam bir süper çıkacak vay adnan baba diyecekler... ben hala ismi resmi olarak bi yere imza atmamış adamı alcaklar ( özellikle pino ve arda sakatlandıktan sonra ) ön liberoda bir şekilde cana-yekte-ayhan-culio filan oynar sezon sonuna kadar.. hadi hayırlısı. ADNAN SEZGİN SON DAKİKA ADAMI UYANIKLIK PEŞİNDE BU KEZZZ.......

Ulan,dünyanin en serefsiz medyasi bizim medyadir,Adnan Polatin basbakanin gönlünü almak icin Erzuruma uctugunu ve basbakanin Polatin sadece tebessüm yaparak elini sIktIgini yazmislar,ne yapacakti basbakan,Polatin boynunami sarilacakti?gönlünü almak icin Eruruma gittigini yazmislar,ulan Polat zaten Erzurumlu ve Erzurumda sevilen bir insan,tabiki kis oyunlarina gidecek.

gs bunlara dokunuyor

birlik olmamamız ıcın ne gerekırse yapıyorlar

adi medya

Bu medyaya sağlam bi :sopa: lazım.

Aynisini düsünmüstüm ve bu forumu hergün takip eden medyaya birsey söylemek istiyorum.

Serefsizler

Bukadar bekledik Bradley dedik bide şimdi transfer olmuyomuş SEZGİN:(

Insua ve Misimovic'in gelişi gibi ,,,

Volkan ve Bradley gelir.

Transfer Biter.

G.Saray Baros'un da iyileşmesi ile kendine gelir.

Arda sezonu kapattı.

Real'de artık 10 numaralı formayı taşıyacak olan Mesut'un 23 numaralı formasını da bundan böyle Manchester City'den transfer edilen golcü Emmanuel Adebayor taşıyacak.

Almanya'da yetisen ve Bundesliga ekibi Werder Bremen'den sezon başında 18 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Mesut Özil takımında artık 10 numaralı formayla sahaya çıkacak. Aynı zamanda Alman Milli takımı orta saha oyun kurucusu olan Mesut'un şimdiye kadar ünlü İspanyol ekibinde taşıdığı 23 numaralı formayı ise İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester City'den transfer edilen santrafor Emmanuel Adebayor taşıyacak.

10 NUMARAYI HAK EDİYOR

Real Madrid'e kısa zamanda uyum sağlayan ve oynadığı futbolla her maçta dahada büyüleyip değerine değer katan Mesut´u daha iyi pazarlamak isteyen Real Madrid Kulübü "Takımda 10 numaralı formayı en teknik futbol zekası yetenekleri üstün futbolcular taşır. Mesut da bunu hak ediyor" açıklaması yapıldı. Ünlü kulübün vazgeçilmezleri arasında yer alan ve taraftarların gönlünde taht kuran Mesut ise "Hep 10 numaralı formayı düşlerdim. Bana layık görülen 10 numaralı formayı en layıkıyla taşımak için çok ama çok çalısacağım. Hedefim İspanya şampiyonluğu yanında kupayı da havaya kaldırıp çifte zafer kazanmak" dedi.

Genellikle oyun kurucu, çok teknik meziyetleri yüksek futbolcuların taşıdığı 10 numaralı formayı Real'de dünya futbolunun ünlüleri Macar Ferenc Puskaş, Alman Günter Netzer ve Danimarkalı Michael Laudrup gibi isimler taşımıştı.

6 NUMARA BOŞALDI

Takımda 6 numaralı formayı taşıyan Mahamadou Diarra'nın Fransa'da AS Monaco'ya transfer olmasının ardından 6 numaralı forma boşaldı. Bu forma şimdiye kadar 10 numaralı formanın sahibi olan ve orta sahada defansif bölgede oynayan Lassana Diarra'ya verildi.

milliyet

bizde neden ayni forma numarasi baskasina verilemiyor ??? demekki bizim yaptigimiz cok sacma bir uygulama

balon haber gibi geliyor bana

isanllah gelir orta sahamiza ilac olur

Aynisini düsünmüstüm ve bu forumu hergün takip eden medyaya birsey söylemek istiyorum.

Serefsizler

BASININ HANGİ TAKIMA AYAKÇILIK YAPTIĞINI HERKES BİLİYOR... resmi siteden ben olsam açıklamayı patlatırım kim yaptıysa haberi. böylelerinin başını şimdiden ezeceksin. son taraftar adnan polata yükleniyor vay şöyle vay böyle.. inanmayın arkadaşlar gerekli yerlerede bunun düzmece atma haber olduğunu yazınnn.......

mod'lara bisey sormak istiyorum...mod kimse varmi suan forumda ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt