Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav bursa 2. baskanı radyospora konustu
her an her sey olabılır dıye
EfehanYıldızBlog vs EmreKartalBlog
İzliyoruz :lol:
![]()
Bursada Ertuğrul Sağlamın bi çok yöneticiden daha fazla yetkisi var volkanı bırakmayacam dediyse bırakmaz
volkan gelmeyecek bursaspor sitesinden ertuğrul sağlam açıklama yapmış . bradley ise yine her sene olduğu gibi yem olarak düşünüyorum . başka bir isim gelcek bence
Ulan,dünyanin en serefsiz medyasi bizim medyadir,Adnan Polatin basbakanin gönlünü almak icin Erzuruma uctugunu ve basbakanin Polatin sadece tebessüm yaparak elini sIktIgini yazmislar,ne yapacakti basbakan,Polatin boynunami sarilacakti?gönlünü almak icin Eruruma gittigini yazmislar,ulan Polat zaten Erzurumlu ve Erzurumda sevilen bir insan,tabiki kis oyunlarina gidecek.
Ulan,dünyanin en serefsiz medyasi bizim medyadir,Adnan Polatin basbakanin gönlünü almak icin Erzuruma uctugunu ve basbakanin Polatin sadece tebessüm yaparak elini sIktIgini yazmislar,ne yapacakti basbakan,Polatin boynunami sarilacakti?gönlünü almak icin Eruruma gittigini yazmislar,ulan Polat zaten Erzurumlu ve Erzurumda sevilen bir insan,tabiki kis oyunlarina gidecek.
lazım.Ulan,dünyanin en serefsiz medyasi bizim medyadir,Adnan Polatin basbakanin gönlünü almak icin Erzuruma uctugunu ve basbakanin Polatin sadece tebessüm yaparak elini sIktIgini yazmislar,ne yapacakti basbakan,Polatin boynunami sarilacakti?gönlünü almak icin Eruruma gittigini yazmislar,ulan Polat zaten Erzurumlu ve Erzurumda sevilen bir insan,tabiki kis oyunlarina gidecek.
Bursada Ertuğrul Sağlamın bi çok yöneticiden daha fazla yetkisi var volkanı bırakmayacam dediyse bırakmaz
Aynisini düsünmüstüm ve bu forumu hergün takip eden medyaya birsey söylemek istiyorum.
Serefsizler