Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

163469_172273929482078_120188744690597_373806_8059297_n.jpg

:asd:

Bu akşam saçma sapan hata yaparıız..Öne geçerler...Sonra biz açıldığımızda 2-0 yaparlar..Maç bu sonuçla biter:(

Bu akşam alırız ben Ufuktan kendini artık kanıtlamasını bekliyorum buğun iyi maç çıkarırsa Hagi Zapatayı oynatmaz böylece 1 kontenjan açılır ilk 11 de ..

Bu akşam saçma sapan hata yaparıız..Öne geçerler...Sonra biz açıldığımızda 2-0 yaparlar..Maç bu sonuçla biter:(

bu akşamki maçta beklenmedik şekilde stancunun kalitesini izlicez. ben size diyeyim bursa maçını alırsak 2-3 hafta iyi gideriz. adnan sezgin maç sonunda transferle ilgili haberi sitelere yayar. bu arada andan sezgin nerede? bursa maçı sonrası çıkıpta açıklama yapmasın bir anda :)

Yigit Incedemir´in gelmesini isterim. Ilk 11 icin düsünmemek gerekir. Alternatif kadrodan Sarp, Ayhan, Baris gibi futbolcularin ebediyen silinmesi icin alinmasini isterim. Yigit Galatasaray formasini hakeden bir futbolcu. Kulübede Sarp´in yüzünü görecegime yigit´in yüzünü görürüm daha iyi :)

AA evet ya ben unutmuştum ama Adnan bey biraz cimri kalır demedi deme ...

hatta klasik geyiği yapayım Volkan ilk yarı Bursa ikinci yarı Galatasaray forması giyecekmiş(altidor valencia bjk, hamdiu ajax Galatasaray la başlayan geyiğe devam)

Bu akşam alırız ben Ufuktan kendini artık kanıtlamasını bekliyorum buğun iyi maç çıkarırsa Hagi Zapatayı oynatmaz böylece 1 kontenjan açılır ilk 11 de ..

bana sanki Zapata Ufuk'a tecrübeli biri tarafından yardım edilsin diye alınmıs olabilecegi hissi veriyor, sonucta Aykut daha kendisi karpuz bile tutamayacagı icin.Ufuk'un yedigi cogu gol tecrübesizlikten,acemilikten veya asırı heyecanlı olmasından kaynaklanıyor

Birazdan Everton-Chelsea maci var. Ben seyredemem de ilgilenlere duyrulur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt