Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yalan haber, Isin Celebi bizzat kendi cikti TV a ve dedi: catiyi bu sezon sonu basliyacagiz yapmaya, zaten bir Alman sirketiyle anlastik ve bunun projesine basliyorlar..

Polatta 2011 yerine 2012 de başlayacağız demişti :)..Adnan Polat ın dediklerini video yapsak izlenme rekorları kırar :)

dan_bu

Die Angebote sind wohl recht kurzfristig eingegangen und da Gala schon länger interessiert war, nahm man wohl an, es kam von Gala.

translate çevirisi;

teklifler de, kısa sürede alınan ve Gala bir süre ilgilendi olduğu gibi, iyi aldı, o Gala geldi.

1saat önce yazmış ?

Ben bıraktım kardeşim. Kendini bilmeyenler beni şikayet ediyormuş :)

başka var mı bilmiyorum ama seni şikayet edenlerin biri benim dostum,kendimi de çok iyi biliyorum!!

sabah saatinde haber var bomba birazdan açıklayacam diyip bilmem kaç saat bi satır yazı bile yazmazsan kusura bakma babam olsa şikayet ederim,buranın ciddi bir forum olduğunu düşünüp üyelerine de aynı gözle bakan benim gibi arkadaşlarla kafa bulma hakkını kendinde bulamazsın..işinin olması beni ırgalamaz ya onu hesap ederek laf atmazsın ortaya yada attın lafı söyler öyle gidersin..

Mesut'un 10 numaralı formayı alışını göz önüne aldığımız vakit Lass hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Bursa maçından sonra Volkan Şen bizim takımla floryaya dönerse şaşırmayın bursa 2.başkanı her an herşey olabilir dedi şimdiden hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt