- 16 Mayıs 2010
- 8.517
- 1
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
Maalesef bazı arkadaşlarımız şaka ile gerçeği ayırt edemiyor.
Maalesef bazı arkadaşlarımız şaka ile gerçeği ayırt edemiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bide ben zamaninda Hakan Balta Avrupa´nin en iyi sol beklerin basinda gelir diyordumBirisi o mesajlarimi bulsa rezil olduk
Direk atlarim camdan
![]()
Bide ben zamaninda Hakan Balta Avrupa´nin en iyi sol beklerin basinda gelir diyordumBirisi o mesajlarimi bulsa rezil olduk
Direk atlarim camdan
![]()
git ona soyle
ne diyorsun ne alakasi var benim dedigimle
tovbe yarabbim
napalim cem yilmazimi tartisalim transfer nobetinde
banane adamin kufurunden kalitesinden
Duyum var dediler geldik.
Zeplinle futbolcu mu geliyormuş ne oluyormuş ?
Efehan'ı yedirmeyiz gençler bu böyle biline.
Bradleyde yatmış diyorlar sırada kim var![]()
SElam millet gelişme varmı?
Efehan reisi forumun eskileri yeteri kadar tanırlar. Efehan reis duyumcu değildir, espri amaçlı yazmıştır bunları. Şahsen ben biliyordum dediklerinin şaka amaçlı olduğunu.
Hepimiz Efehan'ız
Direk atlarim camdan
![]()
Maradona gençlik pınarından içmiş, 22 yasına geri dönmüş, zeplinle yola cıkmıs Arjantinden. Bursa macına yetişmesi bekleniyormuş.
Kaynak : EfehanYıldızBlog![]()
Ancak yaptığı yanlış değil mi? Gördüğüm kadarıyla birçok kişi inanmış yada hiç olmadı bir beklenti içine girmişti. Bunun şakayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum, tamamen ego. Belkide şaka yapıyordur dediğiniz gib, ama transfer nöbetinde, son günlerdeyiz. Takımda eksik var ve basında oyuncularla görüştüğümüz, anlaştığımız haberleri çıkıyor. Biraz daha dikkat etmeli.