Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Maalesef bazı arkadaşlarımız şaka ile gerçeği ayırt edemiyor. :(

Hepimiz Efehan'ız

Bide ben zamaninda Hakan Balta Avrupa´nin en iyi sol beklerin basinda gelir diyordum :D Birisi o mesajlarimi bulsa rezil olduk :D Direk atlarim camdan :D

Reis ben Avrupa Şampiyonasında çok beğeniyordum adamı İngiltere'de barda falan izlerken herkes çok övüyordu Hakan'ı özellikle Almanlar falan hayrandı adama.

Yani sorun bizde değil zamanında çok iyiydi şimdi bir o kadar kötü.

Şu transfer dönemi bitsede kurtulsak şu leş muhabbetlerden.

Kickerde gercektende öyle bir haber var,teklifi yapan Fenermis,Aston Villaya yakinmis,dün bikac defa forumda yazdim,Bradley Ingiltereye gider diye,Amerikan futbolcularinin tamaminin hayali Ingiltere,biz bu saatten sonra ya gurbetci yada Yigit Incedemiri aliriz

Efehan reisi forumun eskileri yeteri kadar tanırlar. Efehan reis duyumcu değildir, espri amaçlı yazmıştır bunları. Şahsen ben biliyordum dediklerinin şaka amaçlı olduğunu.

Ancak yaptığı yanlış değil mi? Gördüğüm kadarıyla birçok kişi inanmış yada hiç olmadı bir beklenti içine girmişti. Bunun şakayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum, tamamen ego. Belkide şaka yapıyordur dediğiniz gib, ama transfer nöbetinde, son günlerdeyiz. Takımda eksik var ve basında oyuncularla görüştüğümüz, anlaştığımız haberleri çıkıyor. Biraz daha dikkat etmeli.

Bide ben zamaninda Hakan Balta Avrupa´nin en iyi sol beklerin basinda gelir diyordum :D Birisi o mesajlarimi bulsa rezil olduk :D Direk atlarim camdan :D

İlk geldiği sezon için öyleydi benim için de. Ataklara daha çok katılırdı. Golleri, asistleri vardı. Milli takıma seçildi. Avrupa Şampiyonası'na katıldı. Sonra adam düşüşe geçti, tutabilene helal olsun. Hala da düşüşte.

volkanı 4 e alıp,ardayı sezon sonu 15 e satmak müthiş bir hamle olur.

Ancak yaptığı yanlış değil mi? Gördüğüm kadarıyla birçok kişi inanmış yada hiç olmadı bir beklenti içine girmişti. Bunun şakayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum, tamamen ego. Belkide şaka yapıyordur dediğiniz gib, ama transfer nöbetinde, son günlerdeyiz. Takımda eksik var ve basında oyuncularla görüştüğümüz, anlaştığımız haberleri çıkıyor. Biraz daha dikkat etmeli.

İnananların kafasında bir noksan var o zaman.

ibb beşiktaşa çelme atarsa bursayıda yenersek 1 2 hafta sonra geçeriz heralde kargaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt